Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

Tο Facebook δίνει στους διαχειριστές σελίδων μία πολυπόθητη νέα λειτουργία!

like button fb Το Facebook δίνει στους διαχειριστές σελίδων μία πολυπόθητη λειτουργία!
Κρατήστε την ημερομηνία 20 Φεβρουαρίου, καθώς από εκείνη τη μέρα το Facebook δίνει στους διαχειριστές σελίδων μία πολυπόθητη νέα λειτουργία! Πιο συγκεκριμένα, οι διαχειριστές μιας σελίδας θα μπορούν από την προηγούμενη ημερομηνία και έπειτα να ενημερώνονται σχετικά με το ποιος διαχειριστής δημοσίευσε περιεχόμενο στη σελίδα ή απάντησε σε κάποιο σχόλιο.

Η νέα λειτουργία βάζει τέλος στις παρεξηγήσεις και σταμπερδέματα, αφού στις σελίδες με πάνω από έναν διαχειριστή θα είναι πλέον εφικτό, ...
μονάχα από τους διαχειριστές, να γνωρίζουν τη δραστηριότητα των υπολοίπων διαχειριστών της σελίδας. Κάθε δημοσίευση και σχόλιο από το λογαριασμό της σελίδας, θα φέρουν μαζί το όνομα του διαχειριστή ο οποίος τα δημοσίευσε.facebook who is posting as page 620x86 Το Facebook δίνει στους διαχειριστές σελίδων μία πολυπόθητη λειτουργία!
Καιρός, λοιπόν, για τον κάθε διαχειριστή Facebook σελίδας να αναλάβει τις ευθύνες του και να ανταμειφθεί για τους κόπους του ή το αντίθετο.

Πηγή: socialmedialife.gr

http://www.secnews.gr/