Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Έχετε στην κατοχή σας ψηφιακά νομίσματα; Τότε το PONY σας κυνηγά

pony botnet malware bitcoin miner To Pony Botnet έκλεψε 220.000 δολάρια από Ψηφιακά Πορτοφόλια

Έχετε στην κατοχή σας ψηφιακά νομίσματα; Τότε το PONY σας κυνηγά.Μια ομάδα εγκληματιών του διαδικτύου έχει χρησιμοποιήσει εκατοντάδες χιλιάδες μολυσμένους υπολογιστές που κατέχουν ψηφιακά νόμισμα για να κλέψουν περίπου Bitcoins και άλλων εικονικών νομισμάτων αξίας περίπου 220.000 δολαρίων.
Οι ερευνητές στην εταιρεία ασφάλειας, Trustwave, έχουν αποκαλύψει το Bitcoin Heist σε υπολογιστές που έχουν μολυνθεί με μια νέα κατηγορία malware που έχει ονομαστεί ως ...
«Pony», ένα πολύ ισχυρό είδος Spying Keylogger Malware με πολύ επικίνδυνα χαρακτηριστικά που ήταν η τελευταία του εμφάνιση ήταν πριν δύο μήνες.
Το Pony, για όσους δεν έχουν ακόμη ακούσει γι’ αυτό, είναι ένας ελεγκτής bot όπως και οποιοδήποτε άλλο, που έχει την ικανότητα να συλλάβει όλα τα είδη των εμπιστευτικών πληροφοριών και κωδικών πρόσβασης. Περιέχει έναν πίνακα ελέγχου, διαχείριση χρηστών, δυνατότητες καταγραφής, μια βάση δεδομένων για τη διαχείριση όλων των δεδομένων και, φυσικά, τα στατιστικά στοιχεία. Μπορεί να δει τους κωδικούς πρόσβασης και τα στοιχεία σύνδεσης των μολυσμένων χρηστών κατά την πρόσβαση σε εφαρμογές και ιστοσελίδες του Διαδικτύου.
Η εταιρεία ασφάλειας έχει διαπιστώσει ότι το botnet έχει μολύνει πάνω από 700.000 λογαριασμούς μέσα σε τέσσερις μήνες, ​​από τον Σεπτέμβριο του 2013 και τα μέσα Ιανουαρίου του 2014 και έδωσε στους εγκληματίες τον έλεγχο των λογαριασμών αυτών.
Τον Δεκέμβριο, το ίδιο κομμάτι του κακόβουλου λογισμικού μόλυνε μια σειρά από δημοφιλείς ιστοσελίδες και υπηρεσίες όπως το Facebook, Google, Yahoo, Twitter, LinkedIn, κλπ., κλέβοντας μερικά εκατομμύρια κωδικούς, που τους παρέχουν πρόσβαση σε όλους αυτούς τους λογαριασμούς.
Δείτε περισσότερα εδώ.

http://www.secnews.gr/