Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

Όμορφο σαν... κόσμημα

Creoir IbisΈνα διαφορετικό smartwatch επιδεικνύει στο MWC 2014 της Βαρκελώνης ένα design studio από τη Φινλανδία, η Creoir. Πρόκειται για μία dual-face συσκευή που συνδυάζει Android OS με ένα... συμβατικό ρολόι, αλλά και αισθητική ενός κοσμήματος. Είναι το Creoir Ibis και είναι τόσο όμορφο, όσο φαίνεται στην ακόλουθη φωτογραφία.

Creoir Ibis
Το Creoir Ibis dual face smartwatch διαθέτει ένα custom user interface πάνω από το λειτουργικό Android, είναι, ωστόσο, συμβατό τόσο με iOS όσο και με Android συσκευές.
Διαθέτει OLED οθόνη αφής, ενώ υποστηρίζει Wi-Fi, Bluetooth 4.0 και συνδεσιμότητα μέσω USB. Η συσκευή μπορεί να συνδεθεί με ένα smartphone και να λειτουργήσει ως τηλεχειριστήριο, εμφανίζοντας ειδοποιήσεις για μηνύματα και κλήσεις. Ενσωματώνει επίσης μία σειρά από αισθητήρες όπως επιταχυνσιόμετρο, ηλεκτρονική πυξίδα και αισθητήρα περιβάλλοντος φωτισμού.
Creoir Ibis2
Είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι και κρύσταλλο, ενώ η πλευρά του ρολογιού δεν είναι απλώς μία οθόνη αλλά ένα πλήρως λειτουργικό αναλογικό ρολόι με χαλαζία.
Τη σχεδιαστική του έμπνευση αλλά και το όνομά του τη λαμβάνει από το ibis, ένα πτηνό που τα φτερά του ενώνονται όταν πετάει για να μεταφέρει ένα μικρό πουλί στο πίσω μέρος του. Ο συμβολισμός έχει να κάνει με τις πολύτιμες και προσωπικές πληροφορίες που μεταφέρετε στο smartwatch σας.
Creoir Ibis3
Καθώς, ωστόσο, το Creoir Ibis προέρχεται από ένα design studio, είναι πιθανόν στο μέλλον να το δείτε διαθέσιμο από ένα διαφορετικό εμπορικό σήμα. Προς το παρόν, πάντως, πληροφορίες για τιμή ή διαθεσιμότητα δεν έχουμε, οπότε μπορούμε μόνο να το απολαύσουμε στις φωτογραφίες ή το ακόλουθο video.

http://www.digitallife.gr/