Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Τώρα μπορεί να πιάσει ο καθένας... κουβεντούλα με εκείνους που βρίσκονται στο Διεθνή Διαστημικό Σταθμό

Πώς να πιάσετε κουβεντούλα με τους αστροναύτες στο διάστημα -Απαντούν στις πιο τΕίναι τόσα τα πράγματα που θα ήθελε να ρωτήσει κανείς έναν αστροναύτη. Και ειδικά κάποιον που βρίσκεται ακόμη στο διάστημα. Πώς είναι η ζωή του, τι βλέπει εκεί πάνω και πολλά ακόμη. Τώρα, λοιπόν, μπορεί να πιάσει ο καθένας... κουβεντούλα με εκείνους που βρίσκονται στο Διεθνή Διαστημικό Σταθμό.
Πρόκειται για πρωτοβουλία του National Geographic Channel. Ο τρόπος είναι απλός. Ο καθένας μπορεί να...
στείλει μία ερώτηση, μέσω Instagram και κάποιες από αυτές τις απαντούν στο σχετικό ζωντανό πρόγραμμα από το Διεθνή Διαστημικό Σταθμό, ο Ρικ Μαστράτσιο και ο Κόιτσι Γουακάτα, που βρίσκονται αυτή τη στιγμή εκεί... πάνω.

Εννοείται πως το πρόγραμμα ξετρέλανε τον κόσμο, καθώς μέχρι τώρα οι ερωτήΠώς να πιάσετε κουβεντούλα με τους αστροναύτες στο διάστημα -Απαντούν στις πιο τσεις πέφτουν βροχή. Κάποιες κινούνται γύρω από συνηθισμένα θέματα. Για παράδειγμα: τους ρωτούν αν έχουν δει UFO, πώς φαίνεται η Γη από το διάστημα και τι τους αρέσει να κοιτάζουν περισσότερο. Η φαντασία, όμως, περισσεύει σε κάποιες άλλες ερωτήσεις, όπως εκείνου που θέλει να μάθει αν οι αστροναύτες είδαν το «Gravity», ενώ κάποιος αναρωτιόταν αν υπάρχει αλκοόλ στο διαστημικό σταθμό. «Αν είχατε ενυδρείο στο διάστημα, τι ψάρια θα βάζατε» ήταν μία ερώτηση για... βραβείο.
Η διαδικασία για την υποβολή των ερωτήσεων είναι απλή. Το μόνο που χρειάζεται κανείς είναι να βγάλει μία φωτογραφία του ή να τραβήξει ένα βίντεο με το οποίο θα χαιρετά τους αστροναύτες και μαζί θα διατυπώνει την ερώτησή του. Στη συνέχεια, χρησιμοποιεί το #HelloFromEarth και το δημοσιεύει στο Instagram, περιμένοντας την απάντηση.