Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013

Τσάντα αλλάζει χρώματα για να συνδυάζεται με όλα τα ρούχα και δείχνει τι περιέχει


color changing shoulder bag Τσάντα αλλάζει χρώματα για να συνδυάζεται με όλα τα ρούχα και δείχνει τι περιέχει Προσθέτοντας λίγο φως στα καθημερινά σας αντικείμενα θα αποκτήσετε ένα στυλ που κλίνει προς τον κόσμο του Blade Runner. Αλλά αν προσθέσετε και την λειτουργικότητα για να ελέγξετε τα πράγματά σας, αυτό εκτός από στυλ θα είναι και χρηστικό.
Ένα καλό παράδειγμα είναι η τσάντα [Kathryn McElroy's] Chameleon Bag. Είναι μια τσάντα ώμου, η οποία εκτός του ότι μπορεί να ταιριάξει με όλα σας τα ρούχα, διαθέτει και ορισμένα χαρακτηριστικά που σας επιτρέπουν να γνωρίζετε το περιεχόμενό της....

Το project ξεκίνησε με τη χρήση ενός πρότυπου χαρτονιού με μέγεθος και σχήμα μιας κανονικής τσάντας ώμου. Η σχεδιάστρια πρόσθεσε ένα  Arduino για τον έλεγχο των LEDs και μια συσκευή ανάγνωσης RFID.
Στο βίντεο που ακολουθεί, παρουσιάζει τον τρόπο με τον οποίο αλλάζει χρώματα η τσάντα ώστε να ταιριάξει με τα ρούχα της. Έπειτα, αρχίζει να φορτώνει τη λίστα με τα πράγματα που θέλει να έχει μαζί της, όπως τα κλειδιά, το τηλέφωνό της κ.α. Καθώς τα τοποθετεί ο κάτοχος της τσάντας, αυτά σαρώνονται και μόλις τα βάλει όλα η τσάντα παίρνει ένα πράσινο χρώμα.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τη μόδα να προσαρμόζεται πλήρως στις απαιτήσεις της τεχνολογίας.

http://www.secnews.gr/