Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

Κακόβουλες εφαρμογές υπόσχονται ψεύτικες ενεργοποιήσεις και δωρεάν Windows 8


Fake Windows 8 Key Generators and Activators Found Online 2 Κακόβουλες εφαρμογές υπόσχονται ψεύτικες ενεργοποιήσεις και δωρεάν Windows 8Τα Windows 8 είναι μια τεράστια ευκαιρία, όχι μόνο για τη Microsoft που “επαναπροσδιορίζει” το λειτουργικό της σύστημα αλλά και για τους επιτήδειους προκειμένου να ξεγελάσουν τους χρήστες με διάφορα τεχνάσματα που αφορούν τα Windows 8.
Πολλές ψεύτικες εφαρμογές, που υποτίθεται ότι περιέχουν key generators και activators για το καινούριο λειτουργικό σύστημα είναι....
πλέον διαθέσιμες στο διαδίκτυο. Ο σκοπός των δημιουργών τους είναι να εξαπατήσουν τους χρήστες ώστε να πιστέψουν ότι μπορούν να ενεργοποιήσουν πραγματικά τα Windows 8, χωρίς να πληρώσουν για την άδεια.
Οι κακόβουλες εφαρμογές προτρέπουν τους χρήστες να κάνουν διάφορες ενέργειες, όπως το να κάνουν κλικ στο ΟΚ της εφαρμογής που κατέβασαν ή να στείλουν μήνυμα μέσω αυτής για να ενεργοποιήσουν τα Windows. Οι κακόβουλοι χρήστες γνωρίζουν πολύ καλά ότι αυτό αποτελεί δέλεαρ για τους χρήστες και δεν διστάζουν να το χρησιμοποιήσουν ως ένα αποτελεσματικό μέσο για επιθέσεις.
Αυτό που πρέπει να κάνουν οι χρήστες είναι να αποφεύγουν τη λήψη τέτοιων εφαρμογών και να μην επισκέπτονται ιστοσελίδες που ισχυρίζονται ότι προσφέρουν δωρεάν το νέο λειτουργικό.

www.secnews.gr