Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

Το ταχύτερο ίντερνετ στην Αμερική από την Google


 
Η υπηρεσία ηλεκτρονικών ταινιών και βίντεο, Netflix, χαρακτήρισε το Google Fiber σαν τον «σταθερά γρηγορότερο» παροχέα ίντερνετ (ISP) στην Αμερική. Μέχρι στιγμής η υπηρεσία είναι διαθέσιμη μόνο στο Μισούρι και το Κάνσας. Τα αποτελέσματα της έρευνας του Netflix, είναι βασισμένα σε δεδομένα που συνέλεξε η υπηρεσία από κατά την περίοδο χρήσης του μήνα Νοεμβρίου.Οι ταχύτητες αναπαραγωγής βίντεο άγγιξαν τα...
2,55 megabits ανά δευτερόλεπτο. Δεύτερος έρχεται ο πάροχος της Verizon FiOS με επίδοση 2,19 Mbps ακολουθούμενος από την Comcast και Charter που απέδωσαν 2,17 Mbps.
Το Google Fiber μπορεί να αποδώσει έως και 1 gigabit ανά δευτερόλεπτο, όπως είχε παρουσιάσει σε άρθρο του το Ars Technica.
«Οι επιδώσεις της υπηρεσίας δεν πλησιάζουν αυτά τα νούμερα και σε αυτό έχουν παίξει το ρόλο τους διάφοροι παράγοντες όπως, ο εξοπλισμός του WiFi, οι δέκτες των συσκευών και η ποικιλία των κωδικοποιήσεων», δηλώνει ο αντιπρόεδρος του Netflix, Ken Florance και τονίζει πως «ο πιο αξιόπιστος τρόπος για να μετρήσουμε την ταχύτητα του Fiber είναι η σχετική σύγκριση του με τους άλλους παρόχους».
http://techit.gr/wp-content/uploads/2012/12/fetcher_1134.jpeg
Το βασικό αρνητικό της υπηρεσίας είναι η διάθεση της μόνο στην περιοχή του Κάνσας και το γεγονός ότι, αν ποτέ επεκταθεί και στην υπόλοιπη Αμερική αυτό σίγουρα θα αργήσει να γίνει.
Με δεδομένη την έρευνα της Goldman Sachs, που υπολόγισε ότι, η κάλυψη του Fiber σε ολόκληρη την χώρα, θα στοιχίσει στην εταιρεία 140 δισεκατομμύρια δολάρια και σε συνδυασμό με το γεγονός ότι η Google διαθέτει αυτή τη στιγμή 45 δισεκατομμύρια, καταλαβαίνει κανείς ότι μια τέτοια κίνηση δεν είναι καθόλου εύκολη.
Αξίζει να σημειωθεί πως η Google διαθέτει προς το παρόν το Fiber στην τιμή των 70 δολαρίων το μήνα ή στα 120 δολάρια μαζί με την υπηρεσία τηλεόρασης και δώρο ένα tablet Nexus 7.


http://techit.gr