Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

Έλεγχος των συσκευών με τη σκέψη


 
Αν παίζαμε στις ταινίες «Star Wars» θα το ονομάζαμε «Force», «Δύναμη», η ΙnteraXon όμως αποφάσισε να του δώσει το όνομα «Muse». Πρόκειται για μία νέα συσκευή που εφαρμόζει στο κεφάλι του χρήστη και μεταδίδει τα σήματα της εγκεφαλικής του δραστηριότητας σε κινητές συσκευές, smartphone ή tablet.
Με βάση το Τορόντο, η καναδική εταιρία που εξελίσσει το...
Muse, δηλώνει πως σκοπεύει να χρησιμοποιήσει τη συγκεκριμένη τεχνολογία ώστε στο μέλλον να συγχρονίζεται και με άλλες ηλεκτρονικές συσκευές όπως τηλεοράσεις ή ακόμα και ηλεκτρονικούς υπολογιστές.
Η διαδικασία θα γίνεται ως εξής, ο χρήστης θα φοράει τη συσκευή και αυτή θα στέλνει στο κινητό του τηλέφωνο τα σήματα από τη δραστηριότητα του εγκεφάλου του.
http://techit.gr/wp-content/uploads/2012/12/fetcher_1139.jpeg
http://techit.gr/wp-content/uploads/2012/12/fetcher_1224.jpeg
Αυτά με τη σειρά τους θα μεταβιβάζονται σε ειδικά διαμορφωμένες συσκευές (τηλεοράσεις, κονσόλες κτλ.) που θα τα αποκωδικοποιούν ώστε να εκτελέσουν τις εντολές που προήλθαν αρχικά από τη σκέψη μας.
Με την καμπάνια χρηματοδότησης του Muse να ολοκληρώνεται στις 7 Δεκεμβρίου στο Indiegogo, και να αποφέρει στην εταιρεία περισσότερα από 280.000 δολάρια (αρχικός στόχος ήταν τα 150.000 δολάρια), έχει ήδη ξεκινήσει η διαδικασία ανάπτυξης τής νέας συσκευής.

http://techit.gr/