Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

Ακουστικά που ζεσταίνουν τα αυτιά


 
Οι περισσότεροι γνωρίζουν την UGG από τη σειρά ζεστών υποδημάτων και ρούχων της. Πλέον, η αυστραλιανή εταιρεία αποφάσισε να εισέλθει στην αγορά τεχνολογίας, εισάγοντας στην γκάμα προϊόντων της τα νέα μάλλινα ακουστικά, UGG Earmuffs.
Τα υλικά κατασκευής των νέων ακουστικών είναι τα ίδια με αυτά που χρησιμοποιεί η εταιρεία σε όλα τα είδη της και την έχουν ....
κάνει παγκοσμίως γνωστή. Έτσι, τα νέα UGG Earmuffs αποτελούν πλέον το πιο ζεστό και μοδάτο τρόπο να ακούει κανείς μουσική ή να μιλά στο τηλέφωνο.
Τα hands-free ακουστικά διαθέτουν μικρόφωνο και επιτρέπουν στο χρήστη να πραγματοποιήσει κλήσεις ή να ακούσει μουσική διατηρώντας τα χέρια και τα αυτιά του ζεστά. Διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων για να ταιριάζουν με τις μπότες και τα υπόλοιπα αξεσουάρ της εταιρείας.
http://techit.gr/wp-content/uploads/2012/12/fetcher_1021.jpeg
Τα UGG Earmuffs κυκλοφορούν ήδη και κοστίζουν 85 δολάρια στην αμερικανική αγορά και 69 ευρώ στην Ευρώπη. Η διάθεση των νέων ακουστικών γίνεται μέσω του εμπορικού site, Nordstrom και φυσικά από την επίσημη ιστοσελίδα της UGG.

 http://techit.gr/
http://techit.gr/wp-content/uploads/2012/12/fetcher_119.jpeg
http://techit.gr/wp-content/uploads/2012/12/fetcher_125.jpeg

Διαφημίσεις Google

Διαφημίσεις Google

Διαφημίσεις Google

>