Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

Η πλάνη της ασύρματης φόρτισης


6186787567 de0a9ab01d z Η πλάνη της ασύρματης φόρτισηςΑν πιστεύετε στις φήμες σχετικά με τους ασύρματους φορτιστές συσκευών, ότι μέχρι το 2016 θα τους έχετε σχεδόν παντού: στα δωμάτια των ξενοδοχείων, στις αίθουσες συνεδριάσεων, στα αεροδρόμια, στα εργαστήρια, στις καφετέριες, στο γραφείο σας και τραπεζάκι του σπιτιού σας τότε μάλλον πρέπει να αλλάξετε την άποψή σας. Δυστυχώς δεν είναι έτσι.
Παρά τις χρόνιες προσπάθειες των κατασκευαστών, η τεχνολογία ασύρματης φόρτισης – μέσω επαγωγής – που είναι αρκετά παλιά, έχει....
αποτύχει να εφαρμοστεί σε υπολογιστικές συσκευές. Ίσως η πιο προφανής εξήγηση είναι ότι η ασύρματη φόρτιση δεν είναι στην πραγματικότητα ασύρματη. Υπάρχει καλώδιο από την πρίζα σας (ή θύρα USB) μέχρι το φορτιστή.
Στη συνέχεια, θα πρέπει να έχετε φυσική επαφή μεταξύ του φορτιστή και της συσκευής που θέλετε να φορτίσετε. Μόνο η μέθοδος σύνδεσης αλλάζει στην περίπτωση της επαγωγικής φόρτισης, αντί να συνδέουμε το βύσμα, η συσκευή ακουμπά πάνω στην επιφάνεια φόρτισης.

http://www.secnews.gr