Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

Ίντερνετ με ταχύτητα… φωτός σε χωριό της Βρετανίας


ca3a1e99befcf17b0939c7fa02935784 M Ίντερνετ με ταχύτητα… φωτός σε χωριό της Βρετανίας Το μικρό χωριό Αϊντέρμπι Στιπλ, στα βόρεια του Γιορκσάιρ στη Βρετανία, έγινε το πρώτο που απέκτησε διαδικτυακή σύνδεση ταχύτητας 80 Mbps, σύμφωνα με το BBC. Ο Βρετανός υπουργός Τηλεπικοινωνιών, Εντ Βάιζεϊ εγκαινίασε τις εγκαταστάσεις, από τις οποίες θα «τροφοδοτείται» διαδικτυακά το χωριό. Συνολικά, μέχρι στιγμής πρόσβαση στο ταχύτατο Ίντερνετ έχουν αποκτήσει 90 κατοικίες στο Αϊντέρμπι Στιπλ.
«Μέχρι τώρα, οι κάτοικοι του Αϊντέρμπι Στιπλ πάσχιζαν χωρίς ...
αποτέλεσμα να βρουν πληροφορίες για την ιστορία του χωριού τους. Πλέον, θα έχουν ταχύτητα πρόσβαση σε όλα όσα τους ενδιαφέρουν» τόνισε ο Βαϊζέι.
Ο ίδιος συμπλήρωσε ότι περισσότερα από 40 αντίστοιχα έργα στη βρετανική επαρχία βρίσκονται σε εξέλιξη. Όπως είπε «θα παραδοθούν τους επόμενους μήνες».
Κοινοτικά συμβούλια σε όλη την επαρχία της χώρας έχουν στη διάθεσή τους κονδύλι 530 εκατομμυρίων λιρών για να εγκαταστήσουν υπερσύγχρονα δίκτυα τηλεπικοινωνιών.
Ωστόσο, το τελευταίο διάστημα, ασκήθηκε έντονη κριτική στα συμβούλια -από μερίδα του Τύπου και μεμονωμένους πολίτες- για καθυστερήσεις λόγω των περίπλοκων διαδικασιών στην υλοποίηση των έργων.

Πηγή: planet-greece.blogspot.com

http://www.secnews.gr/