Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

Σε αρχικό στάδιο ο σχεδιασμός της Apple TV


 
Η Apple, το τελευταίο διάστημα, εργάζεται μαζί με τις Sharp και Foxconn στον σχεδιασμό μιας καινούριας τηλεόρασης, σύμφωνα με άρθρο που δημοσίευσε το Wall Street Journal. Οι φήμες για μία Apple TV έχουν ενταθεί τα τελευταία χρόνια, όμως οι συγκεκριμένες αποκαλύψεις είναι οι πιο αξιόπιστες πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει και έχουν να κάνουν με την δημιουργία συστήματος τηλεόρασης από την αμερικάνικη εταιρία..... Αν και όλες οι ενδείξεις οδηγούν στο συμπέρασμα ότι η Apple σκέφτεσαι σοβαρά την δημιουργία ενός τέτοιου προϊόντος, ανώνυμες πηγές αναφέρουν ότι «το συγκεκριμένο πρότζεκτ δεν είναι ακόμα επίσημο». Μάλιστα στο συγκεκριμένο άρθρο, τονίζετε ότι «η εταιρία μπορεί να αποφασίσει να μην προχωρήσει με τη συγκεκριμένο συσκευή». Αν τελικά η Apple προχωρήσει στην παραγωγή της τηλεόρασης, ο επί χρόνια συνεργάτης της σε θέματα υλοποίησης, Foxconn, φαίνεται πως θα εμπλακεί στην ολοκλήρωση του έργου.
Μάλιστα, η Foxconn είναι θυγατρική της Hon Hai, εταιρία που εξαγόρασε ένα μεγάλο μέρος των μετοχών της Sharp και πήρε στον έλεγχο της τις εγκαταστάσεις στην Sakai, που είναι οι πιο ανεπτυγμένες εγκαταστάσεις παραγωγής LCD οθονών στον κόσμο. Η Foxconn χρησιμοποίησε το συγκεκριμένο εργοστάσιο, κατά τη διάρκεια του έτους για να κατασκευάσει συστήματα τηλεόρασης μεγαλύτερα από 60 ίντσες για λογαριασμό της Vizio.
Η συγκεκριμένη δημοσίευση έρχεται σε μία χρονική στιγμή που οι εικασίες για την τηλεόραση της Apple απασχολούν καθημερινά την ηλεκτρονική κοινότητα, άλλωστε τις προηγούμενες ημέρες ο CEO της εταιρίας, Tim Cook, δήλωσε για την επέκταση στην αγορά των τηλεοράσεων «πρόκειται για μία αγορά που έχουμε έντονο ενδιαφέρον» και πως «οι τηλεοράσεις έχουν μείνει πίσω».
Η ικανότητα της Apple να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις είναι αδιαμφισβήτητη, αυτό που δεν είναι τόσο σίγουρο είναι το αν θα καταφέρει να κερδίσει στις διαπραγματεύσεις για τις όποιες απαραίτητες πατέντες χρειαστούν ώστε να παρέχει μία πραγματικά καινούρια εμπειρία.

http://techit.gr
http://techit.gr/wp-content/uploads/2012/12/fetcher_1131.jpeg
http://techit.gr/wp-content/uploads/2012/12/fetcher_1220.jpeg