Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

Το Χονγκ Κόνγκ ετοιμάζει κέντρο διαδικτυακής ασφάλειας 9 εκατ. δολαρίων


640px Hong Kong Skyline Restitch   Dec 2007 Το Χονγκ Κόνγκ ετοιμάζει κέντρο διαδικτυακής ασφάλειας 9 εκατ. δολαρίων Η κυβέρνηση του Χονγκ Κονγκ επένδυσε 9 εκατομμύρια δολάρια σε ένα νέο κέντρο διαδικτυακής ασφάλειας, σε μια προσπάθεια να αντιμετωπίσει τον αυξανόμενο κίνδυνο για τις υποδομές ζωτικής σημασίας στην Ειδική Διοικητική Περιφέρεια της Κίνας.
Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας, Tsang Wai-hung, δήλωσε κατά την τελετή έναρξης την περασμένη Παρασκευή ότι το κέντρο θα στελεχωθεί από 27 αξιωματικούς από το ...
μικρό τμήμα Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και προανήγγειλε ότι αποτελεί το πρώτο βήμα για στενότερη συνεργασία με δημόσιους και ιδιωτικούς οργανισμούς.
Δήλωσε συγκεκριμένα ότι: «Εκτεταμένες έρευνες δείχνουν ότι η παγκόσμια κοινότητα εξακολουθεί να πλήττεται από ολοένα και πιο εξελιγμένες επιθέσεις στον κυβερνοχώρο και αν τέτοιες επιθέσεις ήταν επιτυχείς σε κρίσιμα συστήματα υποδομών, οι συνέπειες για την κοινωνία θα είναι σοβαρές και εκτεταμένες».

http://www.secnews.gr/