Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

Πανελλήνιος διαγωνισμός πρωτοπόρων εκπαιδευτικών


image.ashx 14 Πανελλήνιος διαγωνισμός πρωτοπόρων εκπαιδευτικώνΗ Microsoft Ελλάς διοργανώνει, για όγδοη συνεχή χρονιά, πανελλήνιο διαγωνισμό πρωτοπόρων εκπαιδευτικών, στόχος του οποίου είναι η ανάδειξη Ελλήνων εκπαιδευτικών που έχουν αναπτύξει καινοτόμες μεθόδους διδασκαλίας, αξιοποιώντας τις δυνατότητες της τεχνολογίας.
Η διοργάνωση εντάσσεται στην ευρύτερη πρωτοβουλία «Συνεργάτες στη Μάθηση», που έχει αναπτύξει η εταιρία για την προώθηση της χρήσης της τεχνολογίας στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση.
Επίσης, μέσω του διαγωνισμού, προωθείται η ανταλλαγή ...
βέλτιστων εκπαιδευτικών πρακτικών, τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο, καθώς και η δημιουργία κοινοτήτων εκπαιδευτικών, πάντα μέσω της αξιοποίησης των νέων τεχνολογιών.
Όπως ανακοινώθηκε από τη Microsoft Ελλάς, στον διαγωνισμό μπορούν να συμμετέχουν εκπαιδευτικοί πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, που έχουν αναπτύξει εκπαιδευτικές δραστηριότητες χρησιμοποιώντας προγράμματα λογισμικού, όπως τα Word, Excel, PowerPoint, Movie Maker, Producer κ.λπ.
Οι συμμετοχές των εκπαιδευτικών θα αξιολογηθούν βάσει διαφόρων κριτηρίων, όπως η πρωτοτυπία και η ευρηματικότητα, τόσο σε επίπεδο επιλογής θέματος όσο και σε επίπεδο τεχνικών-τεχνολογιών που θα χρησιμοποιηθούν, η διαθεματικότητα, η εμπλοκή της τοπικής κοινωνίας, η συμμετοχή των μαθητών στην όλη διαδικασία, καθώς και η αποτελεσματικότητα της μεθόδου διδασκαλίας του γνωστικού αντικειμένου που επιλέχθηκε.
Οι τρεις πρώτοι στον διαγωνισμό θα βραβευτούν. Αυτός που θα λάβει την πρώτη θέση θα κερδίσει το δικαίωμα συμμετοχής στο Παγκόσμιο Φόρουμ Συνεργατών στη Μάθηση, που διοργανώνεται κάθε Νοέμβριο και στο οποίο αναδεικνύονται οι πρωτοπόροι εκπαιδευτικοί σε διεθνές επίπεδο.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στην ηλεκτρονική διεύθυνση Mathisi@microsoft.com. Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για τον διαγωνισμό λήγει την Παρασκευή, 18 Ιανουαρίου 2013.
Χορηγός επικοινωνίας του διαγωνισμού είναι η εκπαιδευτική πύλη esos.gr.

Πηγή: nooz.gr

http://www.secnews.gr/