Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2019

Οι τεχνολογίες που θα αυξήσουν το προσδόκιμο ζωής

IoTΗ τεχνολογική εξέλιξη έχει διαμορφώσει ήδη κάθε πτυχή της ζωής μας. Δε θα μπορούσε να μην συμβεί το ίδιο και με την υγειονομική περίθαλψη. Σε όλες τις πτυχές της, από τον τρόπο διάγνωσης μιας ασθένειας μέχρι την αντιμετώπισή της. Έτσι, πολύ σύντομα θα δούμε τεχνολογίες όπως το IoT, η Artificial Intelligence και η 3D εκτύπωση να δεσπόζουν στις ιατρικές διαδικασίες.
Αξίζει να αναφερθεί ότι το 2016 η παγκόσμια αγορά....
ψηφιακής υγείας εκτιμήθηκε σε 179,6 δισεκατομμύρια δολάρια. Μέχρι το 2025 προβλέπεται να φτάσει στα 536,6 δισεκατομμύρια δολάρια. 
Διάγνωση με Artificial Intelligence(AI).
Έρευνες έχουν αποδείξει, ότι η διάγνωση ενός ασθενή μπορεί να πραγματοποιηθεί 30 φορές ταχύτερα με τη AI σε σύγκριση με έναν γιατρό και με ποσοστό λάθους μόλις 1%. Ερευνητές εργάζονται στο να εντάξουν αυτήν την τεχνολογία στις μαστογραφίες, με σκοπό να μειωθεί τόσο ο χρόνος όσο και οι λάθος διαγνώσεις. Εκτός από τα παραπάνω, με την τεχνολογία της τεχνητής νοημοσύνης θα υπάρχει η δυνατότητα απομνημόνευσης όλης της ιατρικής γνώσης και θα δίνεται στους γιατρούς η δυνατότητα να συνδυάζουν τη βάση δεδομένων με το ιστορικό του κάθε ασθενή.
Άμεσες ειδοποιήσεις με IoT.
To Internet of Things βρίσκεται ούτως ή άλλως στην καθημερινότητά μας. Είναι καιρός τώρα να γίνει πιο συγκεκριμένο για την υγειονομική περίθαλψη, το Internet of Medical Things. Τέτοια τεχνολογία θα μπορούσε για παράδειγμα να βοηθήσει στην αυτόματη χορήγηση φαρμάκου σε ανήμπορους ασθενείς. Ή με τις φορητές διαγνωστικές συσκευές στην παρακολούθηση των ζωτικών και καρδιακών επιδόσεων. Ίσως από τις πιο σημαντικές λειτουργίες, σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, συσκευές όπως βηματοδότες θα στέλνουν ακόμη και ειδοποιήσεις στο νοσοκομείο.
Ψηφιακή περίθαλψη έκτακτης ανάγκης.
Με τις πιο μικρές και φορητές εξελιγμένες συσκευές, οι γιατροί εκτάκτου ανάγκης.....

Διαβάστε περισσότερα στο: www.secnews.gr