Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Κυριακή 21 Απριλίου 2019

Τέρμα τα Windows 7

 MicrosoftΗ Microsoft έχει γνωστοποιήσει εδώ και πολύ καιρό τα σχέδιά της να τερματίσει τη λειτουργία των Windows 7. Καταληκτική ημερομηνία θα είναι η 14η Ιανουαρίου 2020. Μετά από 10 χρόνια λειτουργίας, η Microsoft θα σταματήσει την παροχή ενημερώσεων, που είναι απαραίτητες για την προστασία του hardware.
Από την πρώτη στιγμή που κυκλοφόρησαν τα Windows 7, στις 22 Οκτωβρίου 2009,  η Microsoft είχε αποφασίσει ότι θα....
τα υποστηρίζει για μια δεκαετία.
Μετά το πέρας των 10 χρόνων η εταιρεία ήθελε να πάψει την υποστήριξη των Windows 7, ώστε να αναπτύξει και να προσφέρει νέες τεχνολογίες και εμπειρίες.
Με δεδομένο ότι δεν θα υπάρχουν πια ενημερώσεις λογισμικού, που θα προστατεύουν τους υπολογιστές, η Microsoft προσπαθεί να πείσει τους χρήστες των Windows 7 να κάνουν αναβάθμιση σε Windows 10.
Η εταιρεία δήλωσε: «Η Microsoft συνιστά να αναβαθμιστείτε στα Windows 10 πριν από τον Ιανουάριο του 2020, για να μην αντιμετωπίσετε προβλήματα όταν η υπηρεσία δεν θα είναι πια διαθέσιμη».
Η Microsoft ήδη ενημερώνει τους χρήστες των Windows 7 για τον τερματισμό λειτουργίας, στέλνοντας ειδοποιήσεις στους υπολογιστές τους.
Σύμφωνα με στατιστικές, τον τελευταίο καιρό οι χρήστες των Windows 7 έχουν μειωθεί (από το 38,41%  στο 36,52%), ενώ αντίθετα οι χρήστες των Windows 10 φαίνεται να αυξάνονται....

Διαβάστε περισσότερα στο: www.secnews.gr
WebHosting_2014