Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019

Εφαρμογές για την επικοινωνία γονέων-εκπαιδευτικών

επικοινωνίαΗ επικοινωνία μεταξύ γονέων και εκπαιδευτικών είναι ένα βασικό συστατικό για την ενίσχυση της μαθησιακής διαδικασίας. Όταν οι γονείς και οι δάσκαλοι βρίσκονται σε επικοινωνία, μπορούν να έχουν γνώση των επιτευγμάτων του παιδιού, πιθανών προβλημάτων συμπεριφοράς, θεμάτων υγείας και πολλών άλλων.
Δυστυχώς, ακόμη και οι πιο καλοπροαίρετοι μαθητές ξεχνούν να μεταφέρουν κάποιες πληροφορίες στους ....
γονείς τους. Ή μπορεί να έχουν δυσκολία στο να τις θυμούνται σωστά, πράγμα που σημαίνει ότι τελικά οι γονείς λαμβάνουν ανακριβή μηνύματα. Μερικές φορές, η κακή επικοινωνία σημαίνει επίσης ότι τα παιδιά χάνουν ευκαιρίες. Για παράδειγμα, οι γονείς μπορεί να χρειαστεί να πληρώσουν ένα χρηματικό ποσό, σε καθορισμένη ημερομηνία, για μια σχολική εκδρομή. Ή ένας προπονητής ποδοσφαίρου μπορεί να απαιτήσει από τους γονείς να υποβάλουν τα παιδιά τους σε συγκεκριμένες εξετάσεις για να επιβεβαιώσουν ότι είναι σε θέση να ασχοληθούν με το άθλημα.
Αυτό το στοιχείο της εκπαιδευτικής διαδικασίας είναι ζωτικής σημασίας. Οι εφαρμογές για την επικοινωνία γονέων-δασκάλων βοηθούν σε όλες αυτές τις καταστάσεις και σε πολλές άλλες. Ακολουθούν μερικές που μπορεί να σας ενδιαφέρουν.
Δωρεάν εφαρμογές
Talking Points
Το Talking Points είναι μια εφαρμογή επικοινωνίας που προσπαθεί να δώσει τέλος στα γλωσσικά εμπόδια μεταξύ γονέων και εκπαιδευτικών. Αυτά τα εμπόδια μπορούν να καταστείλουν τις προσπάθειες για ενημέρωση και υποβολή ερωτήσεων. Οι εκπαιδευτικοί μπορούν να εισάγουν μηνύματα στα αγγλικά και να αφήσουν την εφαρμογή να τα μεταφράζει σε δεκάδες γλώσσες. Στη συνέχεια, οι παραλήπτες, που δεν μιλούν αγγλικά, μπορούν να απαντήσουν στη μητρική τους γλώσσα.
Η εφαρμογή προσφέρει λειτουργίες που μοιάζουν με μηνύματα κειμένου. Δεν χρειάζεται οι εκπαιδευτικοί να καταφεύγουν στη Μετάφραση της Google ή σε άλλες μεθόδους. Παρόλο που αυτή η εφαρμογή είναι δωρεάν, διαθέτει επίσης κάποιες λειτουργίες, για τις οποίες πρέπει να πληρώσετε. (Προσφέρεται για iOS και Android)
Bloomz
Το Bloomz είναι μια πολυ-λειτουργική εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων που επιτρέπει στους εκπαιδευτικούς να ενημερώνουν τους γονείς σχετικά με ό,τι γίνεται στην τάξη ή να τους στέλνουν υπενθυμίσεις σχετικά με τα πράγματα που πρέπει να κάνουν. Υπάρχει επίσης μια ενότητα «παρακολούθησης συμπεριφοράς» καθώς και δυνατότητα  να δείχνουν οι εκπαιδευτικοί εργασίες που γίνονται κατά τη διάρκεια της σχολικής ημέρας. Επίσης, όταν οι καθηγητές στέλνουν μηνύματα σε γονείς, δεν χρειάζεται να αποκαλύψουν προσωπικά στοιχεία, όπως διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Αυτή η εφαρμογή παρέχει βασικές λειτουργίες δωρεάν, αλλά υπάρχουν και διαθέσιμες αγορές εντός εφαρμογής. (Προσφέρεται για iOS και Android)
Remind
Όπως και η εφαρμογή » Talking Points», το.....

 Διαβάστε περισσότερα στο: www.secnews.gr