Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2018

Gaming Router υψηλών επιδόσεων


Αν θέλετε να μεγιστοποιήσετε την αξιοπιστία του δικτύου σας, στο σπίτι τότε σίγουρα ένα καλώδιο Ethernet είναι η λογική επιλογή. Παρόλα αυτά η Razer πιστεύει ότι μπορεί να μας φέρει επιδόσεις αντίστοιχες με αυτές μιας ενσύρματηςσύνδεσης.
Το Razer Sila στοχεύει τους gamers και τους streamers που θέλουν την καλύτερη δυνατή εμπειρία χωρίς καλώδια να μπλέκονται στα πόδια τους. Προφανώς, αυτός είναι ο στόχος όλων των Router, αλλά η Razer πιστεύει ότι μπορεί να βελτιώσει κατά πολύ την...
ασύρματη εμπειρία μας ενσωματώνοντας λειτουργίες όπως FasTrack, Multi-Channel Zero-Wait DFS, και mesh networking.
Αλλά σε τι εξυπηρετούν αυτές οι τεχνολογίες και πως μπορούν να αυξήσουν τις επιδόσεις της συσκευής; Το FasTrack είναι ουσιαστικά το λογισμικό που ελέγχει και διαχειρίζεται το trafic του δικτύου μας. Επιτρέπει στο Sila να ανιχνεύει από ποιές εφαρμογές έρχονται τα πακέτα και μπορεί για παράδειγμα να δώσει προτεραιότητα σε αυτά από τον υπολογιστή ή το Xbox μας αντί σε αυτά απ το κινητό.
Όσον αφορά το Wi-Fi το Multi-Channel Zero-Wait DFS είναι μια τεχνολογία που θα μπορεί να ανιχνεύει και να συγχρονίζει σε συχνότητες με τις λιγότερες παρεμβολές.
Το mesh networking θα επιτρέπει σε περισσότερα από ένα Sila να αλληλεπιδρούν μεταξύ τους και να λειτουργούν μαζί σε κοινό δίκτυο που θα μπορεί να καλύψει χώρους μέχρι και 600 τετραγωνικά μέτρα. Αν και στα 250 δολάρια, μια συσκευή θα πονέσει αρκετά την τσέπη μας.
Όσον αφορά τα τεχνικά του χαρακτηριστικά το......


Διαβάστε περισσότερα στο: gr.pcmag.com