Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2018

Το 43% των χρηστών επιμένει να τρέχει Windows 7

Windows 7Όχι λιγότερο από το 43% των ερωτηθέντων δήλωσαν ότι εξακολουθούν να τρέχουν τα Windows 7, κάτι που είναι ανησυχητικό αν η πλειοψηφία από αυτούς αντιπροσωπεύουν εταιρείες.
Να σας υπενθυμίσουμε ότι η Microsoft  έριξε αυλαία για τα Windows XP τον Απρίλιο του 2014 αλλά ορισμένες εταιρείες χρειάστηκαν έως και πέντε χρόνια μέχρι να εγκαταλείψουν τη συγκεκριμένη έκδοση του λειτουργικού συστήματος. Επομένως, είναι ...
πολλές οι πιθανότητες να συμβεί το ίδιο και με τα Windows 7.Το χειρότερο απ’ όλα στη περίπτωση των Windows 7 είναι ότι περίπου το 17% των εταιρειών δεν γνώριζε για την κατάργηση της υποστήριξης του λειτουργικού συστήματος. Τον Ιανουάριο του 2020, η Microsoft θα σταματήσει να προσφέρει ενημερώσεις ασφαλείας για τα Windows 7, οπότε οποιαδήποτε νέα ευπάθεια στο λειτουργικό σύστημα θα προκαλεί σημαντικές καταστροφές.
Επειδή όμως πάντα πάει και χειρότερα, το 33% των εταιρειών με περισσότερα από 100.000 συστήματα εξακολουθούν να τρέχουν Windows XP.
Στον αντίποδα, τα θετικά νέα θέλουν το.....

Διαβάστε περισσότερα στο: www.secnews.gr