Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Κυριακή 6 Μαΐου 2018

Το ξέρατε ότι η Microsoft διαθέτει Blue Screen of Death Screensaver;

BSOD
Το Blue Screen of Death (BSOD) έχει γίνει ένα σύμβολο των Windows, ειδικά όταν αναφερόμαστε σε παλαιότερες εκδόσεις του λειτουργικού συστήματος.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι ένα BSOD είναι αρκετά εκνευριστικό για το χρήστη.
Το ξέρατε, όμως, ότι η Microsoft σας δίνει τη δυνατότητα δημιουργίας ενός screensaver που μοιάζει με τη μπλε οθόνη; Ας το παραδεχτούμε, πολύ καλή η προσφορά της εταιρείας σε όσους θέλουν να κάνουν φάρσες!
Ο λόγος για το Screensaver BlueScreen, το οποίο η Microsoft αγόρασε από την ....
Winternals.
Λίγα λόγια για το Screensaver BlueScreen…
Δημιουργήθηκε από τον Mark Russinovich. Προσφέρει υποστήριξη για τα Windows 95, 98, 2000, XP και Windows Server 2003, και για κάθε έκδοση που διαθέτει ένα εγγενές αντίγραφο του BSOD.
Αν και η χρήση του σε ένα σύγχρονο σύστημα (Windows 8, Windows 10) δεν έχει ιδιαίτερο νόημα μιας και η Microsoft έχει αλλάξει σε αυτές τις εκδόσεις τον σχεδιασμό, το Screensaver συνοδεύεται από επιλογές που δεν μπορείτε να βρείτε σε άλλες παρόμοιες εφαρμογές. Μια από αυτές είναι η δυνατότητα ανάγνωσης πληροφοριών από το σύστημα σχετικά με σφάλματα που προκύπτουν στο hardware.
Όσον αφορά το BSOD, έχει εξελίξει αρκετά το σχεδιασμό του και έχει αποκτήσει και μια πράσινη παραλλαγή. Το Green Screen of Death (GSOD) χρησιμοποιείται από τη Microsoft σε preview builds των Windows 10 updates με στόχο τον προσδιορισμό της ύπαρξης ή μη σφάλματος στις νέες εκδόσεις του λειτουργικού συστήματος.  Προς το παρόν, έχουν την ευκαιρία να τα.....

Διαβάστε περισσότερα στο: www.secnews.gr