Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Σάββατο 19 Μαΐου 2018

Περιμένατε ποτέ ότι η Apple, θα κυκλοφορούσε τη δική της πιστωτική κάρτα;

κάρταΠεριμένατε ποτέ ότι η Apple, θα κυκλοφορούσε τη δική της πιστωτική κάρτα; Κι όμως είναι γεγονός! Σύμφωνα με το The Wall Street Journal, η Apple και η Goldman Sachs συνεργάζονται για να κυκλοφορήσουν μια πιστωτική κάρτα, ήδη από το επόμενο έτος.
Αυτή η κοινοπραξία θα είναι επωφελής για τις δύο εταιρείες, καθώς η Apple σκοπεύει να εμβαθύνει στα πορτοφόλια των πελατών και η τράπεζα επενδύσεων GS θέλει να ενταχθεί στην επιχείρηση χρηματοδότησης των καταναλωτών. Μια κατάσταση που θα είναι....
κερδοφόρα και για τις δύο εταιρείες!
Η νέα πιστωτική κάρτα θα φέρει την ονομασία “Apple Pay” και θα δώσει περαιτέρω ώθηση στην εταιρεία ως επιχείρηση mobile πληρωμών. Και οι δύο εταιρίες θα οριστικοποιήσουν τους όρους και τα οφέλη της κάρτας, συμπεριλαμβανομένων των προνομίων για τους πελάτες.
Επίσης, η κυκλοφορία της πιστωτικής κάρτας της Apple, θα φέρει τέλος στην μακροχρόνια συνεργασία του τεχνολογικού γίγαντα με τη Barclays.
Πριν από λίγους μήνες, η Goldman Sachs είχε αποκτήσει την ομάδα δημιουργών μίας start up επιχείρησης πιστωτικών καρτών που ονομάζεται Final. Έτσι, η τράπεζα επενδύσεων σχεδίαζε να εισέλθει στην βιομηχανία των συναλλαγών μέσω πιστωτικών καρτών εδώ και αρκετό καιρό.
Όσον αφορά την Apple, αυτή η κίνηση στοχεύει στην αύξηση της βάσης χρηστών του.....


Διαβάστε περισσότερα στο: www.secnews.gr