Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Σάββατο 31 Μαρτίου 2018

Πιο εύκολο το streaming για τους χρήστες του Chrome

ChromeΟι χρήστες Chrome που μεταδίδουν συνήθως αρχεία ήχου και βίντεο στο Chromecast ή σε παρόμοιες συσκευές Cast θα βιώσουν σύντομα μια πιο απλή και προσβάσιμη μέθοδο streaming.
Ο ευαγγελιστής του Chromium, François Beaufort, μοιράστηκε λεπτομέρειες για το νέο project που ερευνά την ευκολότερη μέθοδο ροής τοπικών αρχείων ήχου και βίντεο σε συσκευές Cast, όπως το Chromecast, το οποίο είναι διαθέσιμο προς το παρόν για δοκιμή στο κανάλι Beta του Chrome OS.Σύμφωνα με τον....
προγραμματιστή, η νέα εμπειρία casting που σχεδιάζει η Google να προσθέσει στο Chrοme με την επόμενη σταθερή έκδοση, το Chrome 66, είναι στην πραγματικότητα μια νέα ενέργεια “Cast file” που υλοποιείται στο Google Cast Extension παράθυρο. Για να το χρησιμοποιήσετε, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εκτελέσετε το Chrome με το διακόπτη –enable-features = EnableCastLocalMedia.
Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε τη νέα δυνατότητα casting στο Chrοme, θα πρέπει πρώτα να εγκαταστήσετε την πιο πρόσφατη έκδοση beta, για συστήματα GNU / Linux, MacOS και Windows μέσω της δικτυακής μας πύλης. Στη συνέχεια, θα πρέπει να εκτελέσετε το Chrome Beta με το διακόπτη –enable-features = EnableCastLocalMedia.
Μόλις καταφέρετε να εκτελέσετε το Chrοme Beta με τον αντίστοιχο διακόπτη, μπορείτε να κάνετε κλικ.....

Διαβάστε περισσότερα στο: www.secnews.gr
WebHosting_2014