Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Σάββατο 17 Μαρτίου 2018

Διόρθωση σφάλματων ασφαλείας στον Flash Player 29

Flash Player 29Flash Player 29: Η Adobe μόλις κυκλοφόρησε μια νέα έκδοση του Flash Player, καθώς η εταιρεία συνεχίζει να αντιμετωπίζει ζητήματα ασφάλειας, ακόμα και τώρα, λίγο πριν την οριστική κατάργηση του προϊόντος η οποία έχει προγραμματιστεί για το 2020.
Το Flash Player 29 είναι διαθέσιμο για λήψη, αν και είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ότι δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμη σημειώσεις έκδοσης, καθώς η εκκίνηση ξεκίνησε μόλις πριν από...
λίγα λεπτά.
Ωστόσο, δεν είναι δύσκολο να καταλάβουμε ότι το Flash Player 29 (πλήρης έκδοση είναι το 29.0.0.113) αφορά ως επί το πλείστον τον καθορισμό των σφαλμάτων ασφαλείας, εφόσον μάλιστα η κυκλοφορία λαμβάνει χώρα την Τρίτη (Patch Tuesday), την ημέρα που εταιρείες όπως το Adobe και η Microsoft κυκλοφορούν ενημερώσεις ασφαλείας για τα προϊόντα τους.
Παρά το γεγονός ότι είναι εξαιρετικά δημοφιλές, το Flash Player της Adobe είναι από καιρό ένα από τα πιο ευάλωτα software σε υπολογιστές με Windows, γεγονός που ανάγκασε πολλούς να στραφούν σε πιο ασφαλείς πηγές.
Ως αποτέλεσμα, η Adobe ανακοίνωσε στα μέσα του 2017 ότι θα αποσύρει πλήρως το Flash Player μέχρι τα τέλη του 2020, υπόσχεται βέβαια να συνεργαστεί με τους γίγαντες της βιομηχανίας, όπως η Apple, η Microsoft, η Google και η Mozilla, για να γίνει όσο πιο ομαλά γίνεται η μετάβαση.
Η εταιρεία υποσχέθηκε να συνεχίσει την αποδέσμευση διορθώσεων ασφαλείας μέχρι να.....


Διαβάστε περισσότερα στο: www.secnews.gr