Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Τρίτη 2 Ιανουαρίου 2018

Οι Κινέζοι κυκλοφορούν το “Galaxy S9” για μόλις 300 δολάρια!

Vkworld S9Vkworld S9: Πρέπει να το παραδεχτούμε, κάθε φορά που μια από τις τεχνολογικές εταιρείες κολοσσούς κυκλοφορεί ένα high-end smartphone, οι Κινέζοι δεν χάνουν λεπτό και δημιουργούν τους δικούς τους κλώνους που δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από τα αυθεντικά μοντέλα.Ο λόγος αυτή τη φορά για μια εταιρεία που ονομάζεται Vkworld και έχει ήδη δημιουργήσει το δικό της Samsung Galaxy S9 copycat χρησιμοποιώντας τις ανεπίσημες πληροφορίες που κάνουν τον γύρω του κόσμου το τελευταίο διάστημα.Ουσιαστικά, οι εξειδικευμένοι σχεδιαστές της Vkworld μελέτησαν προσεκτικά όλες τις διαρροές για το ....
επερχόμενο Galaxy S9 και τις διάφορες αλλαγές που φημολογείται η Samsung ότι πρόκειται να πραγματοποιήσει στη νέα της ναυαρχίδα.
Ποια είναι όμως τα χαρακτηριστικά του Vkworld S9;
Έρχεται με ένα σύστημα διπλής κάμερας στο πίσω μέρος και έναν αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων που τοποθετείται ακριβώς από κάτω του, σε μια διάταξη που μοιάζει τελείως με εκείνη που αναμένεται να υιοθετήσει το Galaxy S9. Η Samsung, ωστόσο, είναι πιθανό να χρησιμοποιήσει τη διαμόρφωση διπλής κάμερας μόνο στο μεγαλύτερο μοντέλο, S9 +, αν και αυτό αποτελεί φήμη προς το παρόν.
Όσον αφορά τις τεχνικές προδιαγραφές, το Vkworld S9 δεν είναι τόσο ισχυρό όσο αναμένεται να είναι το Galaxy S9. Θα διαθέτει οθόνη 5,99 ιντσών με ανάλυση 2Κ ενώ η ισχύς θα προέρχεται από ένα τσιπ MediaTek Helio X30 σε συνδυασμό με RAM 6GB μνήμη και 128GB χώρο αποθήκευσης. Πιθανότατα να προσφέρει και υποστήριξη κάρτας microSD.
Η συσκευή θα είναι κατασκευασμένη από γυαλί και μεταλλικό πλαίσιο και θα διαθέτει μια μπαταρία 5.000 mAh.
Το καλύτερο της υπόθεσης είναι η τιμή του η οποία θα κυμαίνεται περίπου στα.....


Διαβάστε περισσότερα στο: www.secnews.gr
War Thunder