Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2017

Apple: Ανακυκλώνει παλιές συσκευές για τη δημιουργία των νέων iPhones

AppleΑν έτυχε ποτέ να παρακολουθήσετε μια εκδήλωση της Apple, σίγουρα γνωρίζετε ότι η εταιρεία αφιερώνει τα πρώτα δέκα λεπτά στην φιλική προς το περιβάλλον επιχειρηματική της δραστηριότητα, με τα διευθυντικά στελέχη να τονίζουν πόσο αγαπούν το περιβάλλον και ότι θα έκαναν οτιδήποτε για να μειωθεί η ρύπανση.

Στο πλαίσιο του οικολογικού πνεύματος, η Apple σχεδιάζει να κατασκευάσει τα μελλοντικά iPhones, iPads και....
MacBooks από ανακυκλωμένα υλικά και μια δέσμη νέων υλικών όπως τα βιοπλαστικά, τα οποία θα βοηθήσουν στην ουσιαστική μείωση της ρύπανσης και τη βελτίωση της ανακύκλωσης. 
Η Lisa Jackson, αντιπρόεδρος της Apple στο περιβαλλοντολογικό τμήμα, εξήγησε ότι οι μελλοντικές ναυαρχίδες θα κατασκευαστούν από ανακυκλωμένα υλικά με σκοπό να σταματήσει η εξόρυξη  της  γης συνολικά.
“Έχουμε αναλάβει 100% ανακυκλωμένο υλικό για να φτιάξουμε τα νέα προϊόντα μας. Απ’ όσο γνωρίζω, μάλιστα, είμαστε η μόνη εταιρεία που προσπαθεί να ολοκληρώσει με επιτυχία ένα τέτοιο εγχείρημα.” ανέφερε χαρακτηριστικά η Lisa Jackson.
Για να είμαστε ειλικρινείς, αν και αυτός ο στόχος της Apple είναι αρκετά φιλόδοξος, η εταιρεία απέχει πολύ από την δημιουργία ενός προϊόντος με την ποιότητα κατασκευής των υπαρχόντων μοντέλων χρησιμοποιώντας μόνο ανακυκλωμένα υλικά.
Το iPhone X, για παράδειγμα, έρχεται με το πιο ανθεκτικό γυαλί της αγοράς, οπότε θα είναι μια πρόκληση για την εταιρεία να επιτύχει την ίδια δύναμη και να επιμείνει στην φιλική προς το περιβάλλον στρατηγική της ταυτόχρονα.
Πληροφοριακά, η Apple ανακοίνωσε νωρίτερα αυτό το έτος ότι ανέστειλε τη.....


Διαβάστε περισσότερα στο: www.secnews.gr