Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2017

Τέλος στην υποστήριξη του Firefox για Windows XP και Vista

FirefoxH Mozilla είναι μια από τις ελάχιστες εταιρείες που συνεχίζουν να υποστηρίζουν τα Windows XP με το browser της να αποτελεί μέρος του Firefox 52 ESR (Extended Support Release).
Δυστυχώς όμως, η εταιρεία ανακοίνωσε πρόσφατα ότι τόσο τα Windows XP όσο και τα Windows Vista αναμένεται να χάσουν την υποστήριξη του Firefox τον Ιούνιο του 2018 και συνιστά στους χρήστες να αναβαθμίσουν σε μια νεότερη έκδοση των Windows πριν από αυτή την προθεσμία.
Με την υποστήριξη ESR, το Firefox  λαμβάνει μόνο.....
ενημερώσεις ασφαλείας για τα Windows XP και τα Vista και καμία από τις νέες δυνατότητες που διατίθενται για τις πιο πρόσφατες εκδόσεις του browser.
Οι χρήστες των Windows XP μπορούν να περιηγηθούν στον ιστότοπο με ασφάλεια παρόλο που το λειτουργικό τους σύστημα δεν δέχεται επιπλέον ενημερώσεις. Το ίδιο ισχύει και το Internet Explorer το οποίο δε δέχεται κανένα update για XP.
«Ο Ιούνιος του 2018 είναι ο τελευταίος μήνας υποστήριξης του Firefox στα Windows XP και Vista επομένως όσοι από εσάς χρησιμοποιείται τις συγκριμένες πλατφόρμες θα λαμβάνεται ενημερώσεις ασφάλειας μέχρι εκείνη την ημερομηνία.» δήλωσε εκπρόσωπος της Mozilla.
Σε άλλα νέα, τα Windows XP εξακολουθούν να έχουν μερίδιο αγοράς 5% και τα στατιστικά στοιχεία αποκαλύπτουν μια αργή πτώση, παρά την έλλειψη ενημερώσεων ασφαλείας. Έπαψαν να υποστηρίζονται τον Απρίλιο του 2014 και από τότε έλαβαν μόνο ένα patch φέτος λόγω της επίθεσης WannaCry.
Τα Windows XP χρησιμοποιούνται κυρίως από εταιρείες και οργανισμούς που έχουν εφαρμόσει συστήματα ασφαλείας τα οποία περιορίζουν την σύνδεση στο internet και σε εσωτερικά δίκτυα. Φυσικά αυτό δεν.....

Διαβάστε περισσότερα στο: www.secnews.gr