Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2017

Samsung:Πτυσσόμενα τηλέφωνα μέχρι το 2018

SamsungΤο επόμενο smartphone σας μπορεί να διπλώνει στα δύο, σύμφωνα με τη Samsung!

Η Samsung ανακοίνωσε την Τρίτη, λίγο πριν από την πολυαναμενόμενη εκδήλωση για το iPhone 8, ότι σχεδιάζει να κυκλοφορήσει ένα πτυσσόμενο smartphone το 2018.
“Ως επικεφαλής της επιχείρησης, μπορώ να πω ότι στοχεύουμε στο επόμενο έτος”, δήλωσε ο πρόεδρος της Samsung Electronics, Κο Dong-jin, σε συνέντευξή του στο .....
Associated Press. “Όταν μπορέσουμε να ξεπεράσουμε μερικά προβλήματα, θα λανσάρουμε το προϊόν”.
Υπάρχουν φήμες ότι η εταιρεία επιδιώκει την κυκλοφορία ενός πτυσσόμενου τηλεφώνου από το 2013, όταν ξεκίνησε για πρώτη φορά την παρουσίαση πρωτοτύπων σε συνέδρια τεχνολογίας και άλλες εκδηλώσεις.
Ο Κορεατικός όμιλος ηλεκτρονικών ειδών, επιδιώκει νέους τρόπους για να ξεχωρίσει σε μια ολοένα και πιο συμφέρουσα αγορά καταναλωτικών τεχνολογιών και τα εύκαμπτα τηλέφωνα δεν είναι ο μόνος τρόπος. Η Samsung φημολογείται επίσης ότι επιδιώκει να κατασκευάσει ένα speaker τεχνητής νοημοσύνης, για να ανταγωνιστεί το Amazon Echo, το Google Home και το Apple HomePod. Η εταιρεία άρχισε να ασχολείται με τον τομέα της τεχνητής νοημοσύνης από το 2016.
Καθώς φαίνεται, η εταιρεία θα στηριχθεί σε μεγάλο βαθμό στο Galaxy Note 8 για να ανταγωνιστεί τα νέα iPhones μέχρι το τέλος του έτους.
Εκτός από ένα πτυσσόμενο τηλέφωνο, η Samsung φημολογείται επίσης ότι θα ξεκινήσει το Galaxy S9 τον Ιανουάριο. Εάν η φήμη είναι αληθινή, αυτό σημαίνει ότι η Samsung θα είναι σε θέση να χρησιμοποιήσει μια επίθεση πολλαπλών επιπέδων ενάντια στο νέο iPhone, το οποίο έχει τιμή εκκίνησης $ 999.
Όπως πάντα, θα παρακολουθούμε αυτές τις εξελίξεις προσεκτικά, έτσι ώστε να μαθαίνουμε έγκαιρα τυχόν μελλοντικές κυκλοφορίες από τη Samsung ή τους κορυφαίους ανταγωνιστές της. Τα αναδιπλούμενα τηλέφωνα σίγουρα ακούγονται πολύ ενδιαφέροντα.....


Διαβάστε περισσότερα στο: www.secnews.gr