Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2017

Αύξηση στην υιοθέτηση του Linux!

linuxΑύξηση στην υιοθέτηση του Linux! Παρά την προώθηση των Windows 10 της Microsoft, το λειτουργικό σύστημα φέρεται να καταγράφει την μεγαλύτερη πτώση σε ποσοστό μεριδίου της αγοράς από τον περασμένο μήνα, ενώ το αντίπαλο λειτουργικό σύστημα Linux κατάφερε να καταγράψει την πιο σημαντική αύξηση του μεριδίου αγοράς τους τελευταίους 12 μήνες.
Το NetMarketShare αποκαλύπτει ότι τον Αύγουστο του 2017 το ποσοστό μεριδίου της αγοράς των Windows μειώθηκε στο 90,70%, από 91,45% που ήταν τον προηγούμενο μήνα. Η....
πτώση του 0,75 τοις εκατό είναι μια από τις μεγαλύτερες που έχουν καταγραφεί από τον Απρίλιο του 2016 όταν το μερίδιο αγοράς τους κατέρρευσε από το 90,45% στο 88,77% (-1,68%).Αυτή η απόδοση είναι ιδιαίτερα σημαντική αν σκεφτεί κανείς ότι γίνεται την εποχή που η Microsoft ολοκληρώνει την διάθεση του Windows 10 Creators Update ενώ ταυτόχρονα ολοκληρώνει την ανάπτυξη της επόμενης έκδοσης του λειτουργικού της συστήματος που έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις 17 Οκτωβρίου του 2017.
Από την άλλη, το Linux, το οποίο θεωρείται ανταγωνιστής των Windows, γνώρισε τη μεγαλύτερη ανάπτυξη στο μερίδιο αγοράς τους τελευταίους 12 μήνες τον Αύγουστο που μας πέρασε. Το Linux βελτίωσε το μερίδιό του από 2,53% σε 3,37% τον περασμένο μήνα.
Το Linux φαίνεται να είναι η προτιμώμενη επιλογή για χρήστες που αφήνουν τα Windows, ενώ από την άλλη και η χρήση του macOS της Apple μειώθηκε επίσης τον Αύγουστο που μας πέρασε από 6,02% σε 5,94%.
Η ανάπτυξη που γνώρισε το Linux είναι εντυπωσιακή, καθώς σε μόλις τέσσερις μήνες, η....

Διαβάστε περισσότερα στο: www.secnews.gr