Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Σάββατο 5 Αυγούστου 2017

Xρηματοδότηση 30 εκατ. για αεροταξί

Volocopter: χρηματοδότηση 30 εκατ. για αεροταξίΤο όνειρο της Volocopter για τη δημιουργία εξατομικευμένων αεροπορικών μέσων φαίνεται να έχει προχωρήσει ένα ακόμα βήμα πιο μπροστά καθώς η εταιρεία ανακοίνωσε σήμερα ότι έλαβε μια χρηματοδότηση ύψους 30 εκατομμυρίων δολαρίων, από την Ευρωπαϊκή αυτοκινητιστική εταιρεία Daimler.
Ο Γερμανός επιχειρηματίας Lukasz Gadowski συμμετείχε επίσης στη χρηματοδότηση. Η γερμανική εταιρεία...
δήλωσε ότι θα χρησιμοποιήσει τα χρήματα για να συνεχίσει την ανάπτυξη των ηλεκτρικών ιπτάμενων ταξί ή των ηλεκτρικών οχημάτων κάθετης απογείωσης και προσγείωσης (eVTOL από το electric vertical take-off and landing).
Η εταιρεία ελπίζει ότι το αεροσκάφος, το οποίο θα μπορεί να μεταφέρει δύο άτομα, θα διαδραματίσει ουσιαστικό ρόλο στις επερχόμενες αστικές συγκοινωνίες.
Σχετικό: H Ehang θα δοκιμάσει το πρώτο επιβατικό drone στη Nevada
“Η ισχυρή οικονομική δέσμευση των νέων επενδυτών μας αποτελεί σήμα, καθώς και απόδειξη της αυξανόμενης εμπιστοσύνης στην νεοαναδυόμενη αγορά ηλεκτρικών VTOL που θα χρησιμοποιούνται σαν προσωπικά αεροπορικά ταξί”, δήλωσε ο Florian Reuter, διευθύνων σύμβουλος της Volocopter.
“Επιδιώξαμε σκόπιμα διαφορετικούς επενδυτές με άλλο στρατηγικό και επιχειρηματικό υπόβαθρο και ήμασταν σε θέση να το εφαρμόσουμε τέλεια με τους Daimler [και] Lukasz Gadowski”.
Η Volocopter αναφέρει ότι η αποστολή της είναι να «κάνει το όνειρο κάθε ανθρώπου να πετάξει πραγματικότητα και παράλληλα να βοηθήσει τις σύγχρονες πόλεις να επιλύσουν τα αυξανόμενα ζητήματα μεταφορών».
Η εταιρεία ανακοίνωσε πρόσφατα ότι θα ξεκινήσει επιδείξεις των αυτόνομων ταξί της στο Ντουμπάι το τέταρτο τρίμηνο του τρέχοντος έτους.
Η εταιρεία δήλωσε ότι το επόμενο βήμα θα είναι η περαιτέρω ανάπτυξη του Volocopter, ώστε να είναι έτοιμο για παραγωγή και κυκλοφορία παγκοσμίως.
Για να γίνει αυτό, θα πρέπει να προσλάβουν περισσότερους μηχανικούς που θα επιταχύνουν τις εργασίες σε τομείς όπως το σύστημα πτήσης και την ανάπτυξη του απαραίτητου λογισμικού. Επιπλέον, η Volocopter ανέφερε ότι πρόκειται να ξεκινήσει συστηματικό marketing για να καθιερώσει το εμπορικό της σήμα.
Το πρώτο αδειοδοτημένο Volocopter θα πρέπει να κυκλοφορήσει στην.....

Διαβάστε περισσότερα στο: www.secnews.gr