Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Σάββατο 5 Αυγούστου 2017

Bitcoin Cash 24 ώρες μετά το τρίτο ψηφιακό νόμισμα

Bitcoin Cash 24 ώρες μετά το τρίτο ψηφιακό νόμισμα
Έχουν περάσει πάνω από 24 ώρες μετά τη διάσπαση από το Bitcoin, το παράγωγο νόμισμα Bitcoin Cash (BCC) κατατάσσεται πλέον σαν το τρίτο πιο πολύτιμο altcoin. Με ανώτατο όριο αγοράς πάνω από 7,7 δισεκατομμύρια δολάρια, το BCC ακολουθεί μόνο τα Bitcoin (BTC) και το Ethereum (ETH) αφού πέρασε το ανώτατο όριο των 6,7 δισεκατομμυρίων δολαρίων της Ripple στις πρώτες πρωινές ώρες.
Όσον αφορά την αξία του, το BCH ή BCC παρακολουθεί μόνο το Bitcoin, με τιμή ανά μονάδα πάνω από...
520 δολάρια (έπεσε από τα $ 755 του πρώτου 24ωρου).
Μπορείτε να αποδώσετε το μεγαλύτερο μέρος της ταχείας ανόδου στην τιμή στο ίδιο το fork. Μετά τη διάσπαση των δύο κρυπτογραφημάτων χθες, οι ιδιοκτήτες των BTC έλαβαν ίσες ποσότητες BCC. Από εκεί, θα χρειαστεί να αποφασίσουν αν θα το κρατήσουν, ή αν θα το ανταλλάξουν με κάποιο άλλο altcoin, ή ίσως θα το αποσύρουν υπό τη μορφή fiat currency.
Προς το παρόν, η κερδοσκοπία φαίνεται να τροφοδοτεί το μεγαλύτερο μέρος της ανάπτυξης του νέου νομίσματος. Ορισμένοι επενδυτές πωλούν ακόμη και BTC για να αγοράσουν το νόμισμα, καθώς φαίνεται να εξίσου πολύτιμο.
Ο Fran Strajnar, συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Brave New Coin, δήλωσε στο CNBC:
Δεν υπάρχει διαθέσιμη υποδομή εκτός πλαισίου για την υποστήριξη του BCC. Το δίκτυο χρειάζεται περαιτέρω υποστήριξη και η υποδομή πρέπει να είναι τόσο εύκολη όσο και αυτή του Bitcoin. Διαφορετικά, το Bitcoin Cash θα τελειώσει.
Με άλλα λόγια, ένα altcoin είναι μόνο τόσο πολύτιμο όσο αξίζουν οι επενδυτές. Αυτό συχνά επηρεάζεται από το πόσο εύκολα μπορεί να επιτευχθεί, η ρευστότητα του νομίσματος και πόσο εύκολα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για συναλλαγές στον πραγματικό κόσμο.
Αναμένουμε να δούμε μεγάλες μάχες τις επόμενες μέρες στην.....

Διαβάστε περισσότερα στο: www.secnews.gr