Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Κυριακή 9 Ιουλίου 2017

O νέος υπολογιστής Orwl φτιάχτηκε για να προστατεύει τα δεδομένα σας

 
O νέος υπολογιστής Orwl φτιάχτηκε για να προστατεύει τα δεδομένα σας. Έχει το μέγεθος της παλάμης του χεριού σας και είναι πραγματικά επικεντρωμένος στην ασφάλεια σας.
Έρχεται με πολλά στρώματα ασφαλείας για να σταματήσει ακόμα και τους πιο ένθερμους hackers, σύμφωνα με την εταιρεία κατασκευής.
Ας τα δούμε από την αρχή:....
 Πρώτα από όλα χρειάζεστε έναν κωδικό πρόσβασης και ένα ασύρματο μπρελόκ για να ενεργοποιήσετε τον υπολογιστή.
Όταν ο επεξεργαστής είναι σε κατάσταση sleep, οι θύρες USB και HDMI σταματούν να λειτουργούν επίσης κάθε φορά που το ασύρματο μπρελόκ κινείται εκτός εμβέλειας, εμποδίζοντας τον καθένα που έχει φυσική πρόσβαση στον υπολογιστή να κάνει κάτι που δεν το γνωρίζει ο ιδιοκτήτης.Orwl ο αυτοκαταστρεφόμενος υπολογιστής
Και αν αυτό δεν είναι αρκετό, η συσκευή θα διαγράψει οτιδήποτε δεδομένα υπάρχουν στον κρυπτογραφημένο σκληρό δίσκο (SSD) σε περίπτωση παραβίασης των μέτρων ασφαλείας.
Ο Orwl διαθέτει ένα ενσωματωμένο πλέγμα για την προστασία του secure controller, και ένα αισθητήρα κίνησης μαζί με ένα ελεγκτή πίεσης που προσθέτουν επιπλέον ασφάλεια από φυσική πρόσβαση στη συσκευή.Orwl ο αυτοκαταστρεφόμενος υπολογιστής
Έρχεται με τεχνολογία secure boot και άμεση δυνατότητα ενημέρωσης firmware. Ο αισθητήρας κίνησης εκτός από το κλείδωμα του υπολογιστή βρίσκεται εκεί και για την αποφυγή απώλειας δεδομένων από κάποιο σοκ του σκληρού δίσκου.
Η συσκευή χρησιμοποιεί υλικό και λογισμικό ανοιχτού κώδικα, ώστε να ξέρετε τι συμβαίνει στο εσωτερικό της.
 Σύμφωνα με την εταιρεία ο υπολογιστής διαθέτει λειτουργία για την παρακολούθηση της θερμοκρασίας και την προστασία των πλευρικών καναλιών, αλλά δεν καθορίζει ακριβώς πώς.
Orwl Χαρακτηριστικά:....

Διαβάστε περισσότερα στο: www.nooz.gr