Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Κυριακή 16 Ιουλίου 2017

Microsoft: χιλιάδες δωρεάν ebooks για όλους

ebooks από την Microsoft: χιλιάδες δωρεάν ebooks για όλουςΗ Microsoft διαθέτει δωρεάν για όλους μια ολόκληρη συλλογή από ebooks που καλύπτουν σημαντικά προϊόντα της εταιρείας, όπως τα Windows 10, Office 365, Office 2016, Power BI, Azure, Windows 8.1, Office 2013, SharePoint 2016, SharePoint 2013, Dynamics CRM, PowerShell, Exchange Server, System Center, Cloud, SQL Server και πολλά άλλα.Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να επισκεφθείτε την επίσημη σελίδα διάθεσης που ....
υπάρχει μέσα στο blog του Eric Ligman στο MSDN και να αρχίσετε να κατεβάζετε τα ebook που σας ενδιαφέρουν.
Οι λήψεις δεν περιορίζονται και μπορείτε να κατεβάσετε χωρίς κάποιο όριο, από ένα μέχρι και όλα τα ηλεκτρονικά βιβλία που παρατίθενται στον ιστότοπο.
Τα περισσότερα ebooks προσθέρονται σε πολλές μορφές. Η πιο συνηθισμένη μορφή είναι το PDF, αλλά θα βρείτε ebooks που έρχονται σαν εκδόσεις DOC, MOBI ή EPUB.
Τα περισσότερα eboοks έχουν σχεδιαστεί για διαχειριστές συστημάτων και προγραμματιστές. Αυτό δεν πρέπει να αποτελεί έκπληξη, καθώς η συλλογή ebook είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα του Microsoft Developer Network.
Δεν υπάρχει επιλογή για λήψη όλων των ηλεκτρονικών βιβλίων ταυτόχρονα, αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάποιο download manager για να επιταχύνετε τη λήψη.
Ορισμένα από τα eboοks έχουν διατεθεί από πέρυσι, και έτσι θα.....

Διαβάστε περισσότερα στο: www.secnews.gr