Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Κυριακή 9 Ιουλίου 2017

Όταν αντικαθιστάς ένα MacBook Pro με Raspberry Pi

Ποιο το συμπέρασμα όταν αντικαθιστάς ένα MacBook Pro με Raspberry PiO μηχανικός λογισμικού Pierre-Gilles Leymarie έχασε το πολύτιμο MacBook Pro υπολογιστή του και εφόσον δεν διέθετε άλλο αποφάσισε να δοκιμάσει το Raspberry Pi.
Το MacBook Pro είναι ένας ισχυρός υπολογιστής που χρησιμοποιεί το λειτουργικό σύστημα  της Apple, macOS. Ο Pierre-Gilles Leymarie όμως το χρησιμοποιούσε για να κωδικοποιήσει την οικιακό βοηθό του Gladys, βασισμένη σε ένα single-board υπολογιστή Raspberry Pi χρησιμοποιώντας λογισμικό όπως VS Code, Node.js και MySQL μαζί με μερικά άλλα εργαλεία που χρησιμοποιούν οι προγραμματιστές.Δεδομένου ότι ο....
Leymarie είναι αρκετά εξοικειωμένος με το Raspberry Pi η εγκατάσταση ενός Raspberry Ρi 3 SBC και η μετατροπή του σε ένα πλήρως επιτραπέζιο υπολογιστή είναι αρκετά εύκολη διαδικασία για αυτόν. Χρειάστηκε να εγκαταστήσει Raspbian Jessie, ένα παλιό ασύρματο ποντίκι, ένα πολύ παλιό πληκτρολόγιο USB και μια οθόνη LCD 22 ιντσών.
«Το Raspberry Ρi είναι ισχυρό, τρέχει σε Linux και είναι αθόρυβο. Μπορώ να χρησιμοποιήσω αυτό αντί του MacBook Pro» δήλωσε ο μηχανικός λογισμικού.
Δεδομένου ότι το Raspbian Jessie είναι ένα λειτουργικό σύστημα βασισμένο στο Linux που τρέχει σε Raspberry Pi Foundation’s Xfce-based PIXEL, ο Leymarie έπρεπε να βρει εναλλακτικές λύσεις για τα προγράμματα  που χρησιμοποιούσε στο MacBook Pro. Παραδείγματος χάρη, αντικατέστησε τον κώδικα VS με το Vim με το plugin JavaScript.
Ενώ δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα με την κωδικοποίηση στο Vim, ο προγραμματιστής διαπίστωσε ότι.....

Διαβάστε περισσότερα στο: www.secnews.gr