Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Κυριακή 2 Ιουλίου 2017

Computer μέσα σε ένα Ethernet καλώδιο

InnCable το computer μέσα σε ένα Ethernet καλώδιοInnCable: Η InnSpire ανακοίνωσε το InnCable, το οποίο είναι ουσιαστικά ένας υπολογιστής Android ενσωματωμένος σε ένα καλώδιο Ethernet. Συνδέστε το ένα άκρο του σε μια θύρα Ethernet, και το άλλο σε μια τηλεόραση και θα έχετε έξυπνη τηλεόραση.
Όπως προτείνει το όνομα της συσκευής, το InnCable απευθύνεται σε ξενοδοχεία. Διαθέτει εξαιρετικά εύκολες ρυθμίσεις, δεν υπάρχει ανάγκη για κάποια αίθουσα εξυπηρετητών .....
(servers) ή εξειδικευμένη διαχείριση IT. Ωστόσο, ο συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της InnSpire, Martin Chevalley, αναφέρει ότι έχει πολλές άλλες πιθανές χρήσεις.
“Είναι ουσιαστικά ένα Android Box, και έτσι είναι δυνατή η χρήση του παντού, ακόμα και για κανονική οικιακή χρήση.”
InnCable το computer μέσα σε ένα Ethernet καλώδιο“Θα αρχίσουμε να πωλούμε στα ξενοδοχεία, αλλά μιλάμε ήδη με τις εταιρείες B2C για την διάθεση μιας έκδοσης για τους καταναλωτές”.
Το τρέχον σύστημα του InnCable περιλαμβάνει ένα προσαρμοσμένο λογισμικό με εφαρμογές ξενοδοχείων, που συμπεριλαμβάνει υπηρεσίες πληροφόρησης και πωλήσεων ειδών στους πελάτες. Η InnSpire αναμένει από άλλους παρόχους, όπως την telcos, να αναπτύξουν εφαρμογές που θα προωθούν δικές τους υπηρεσίες.
Το InnCable λειτουργεί καλύτερα μέσω Ethernet και οι θύρες POE (Power Over Ethernet) είναι ιδανικές. Μπορεί επίσης να τροφοδοτεί την τηλεόραση μέσω της θύρας HDMI, αν και δεν το υποστηρίζουν όλες οι τηλεοράσεις. Εάν είναι απαραίτητο, το σύστημα μπορεί να λειτουργήσει χρησιμοποιώντας μια συνηθισμένη παροχή ρεύματος και μια σύνδεση Wi-Fi, αν και αυτό δεν είναι και τόσο αξιόπιστο. (Τα συστήματα Wi-Fi του ξενοδοχείου μπορεί να είναι υπερφορτωμένα για παράδειγμα.)Η InnSpire αναφέρει στο δελτίο τύπου της ότι το InnCable βασίζεται στην ίδια πρωτοποριακή τεχνολογία που κέρδισε το βραβείο καινοτομίας τεχνολογίας με το προϊόν HTNG [Hospitality Technology Next Generation] το 2014. Εκατομμύρια επισκέπτες ξενοδοχείων από τότε απολαμβάνουν ψυχαγωγία παγκόσμιας κλάσης.
Το InnCable είναι ένας άλλος τρόπος παράδοσης του ίδιου συστήματος της InnSpire.
Το InnCable διαθέτει δύο θύρες USB και μια....


Διαβάστε περισσότερα στο: www.secnews.gr