Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Δευτέρα 5 Ιουνίου 2017

ECSC ’17:H Ελλάδα που πρωτοπορεί και επιτυγχάνει!

ECSC 2017: Η Εθνική Ελλάδος είναι εδώ! 

ECSC 2017: Η Εθνική Ελλάδος είναι εδώ!
 European Cyber Security Challenge 2017 (ECSC ’17) 
H Ελλάδα που πρωτοπορεί και επιτυγχάνει!Αγαπητοί φίλοι, δυστυχώς έφτασε η στιγμή που ολοκληρώθηκε ακόμη ένα διαδικτυακό challenge. Αυτή τη φορά όμως το διακύβευμα ήταν σαφώς μεγαλύτερο. Μια πολυπόθητη θέση στην Εθνική Ελλάδος, που για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά θα μας αντιπροσωπεύσει στον Ευρωπαϊκό διαγωνισμό European Cyber Security Challenge 2017 ο οποίος φέτος θα πραγματοποιηθεί στη ....
Μάλαγα της Ισπανίας.

ECSC 2017: Η Εθνική Ελλάδος είναι εδώ!
Οι συμμετέχοντες κλήθηκαν να διαγωνιστούν σε έναν διαδικτυακό αγώνα δρόμου ώστε να αποδειχτεί ποιος μπορεί τόσο πιο αποτελεσματικά, αλλά και γρηγορότερα να λύσει τους απαιτητικούς γρίφους που τέθηκαν στα πλαίσια του προκριματικού διαγωνισμού για την σύσταση της Εθνικής ομάδας.
Η πρώτη φάση στο συναρπαστικό αυτό ταξίδι μόλις ολοκληρώθηκε αφού οι πανελλήνιοι προκριματικοί αγώνες έλαβαν τέλος, υπό την αιγίδα του Τμήματος Ψηφιακών Συστημάτων του Πανεπιστημίου Πειραιά. Τα challenges δημιουργήθηκαν από μέλη της GReunion με στόχο ο οποίος φυσικά επιτεύχθηκε στον μέγιστο βαθμό, να καλυφθούν αποτελεσματικά όλα τα προαπαιτούμενα που θα πρέπει να έχουν οι συμμετέχοντες του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος. 
ECSC 2017: Η Εθνική Ελλάδος είναι εδώ!
Το SecNews θα συνεχίζει να σας κρατάει ενήμερους και να σας μεταδίδει τον παλμό των εξελίξεων. Μείνετε συντονισμένοι online για περισσότερες πληροφορίες και φυσικά για την τελική ανακοίνωση της ομάδας που θα αντιπροσωπεύσει την Ελλάδα για το 2017!
ECSC 2017: Η Εθνική Ελλάδος είναι εδώ!
Η φετινή διοργάνωση του ECSC ’17 θα πραγματοποιηθεί από τις....

Διαβάστε περισσότερα στο: www.secnews.gr