Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Κυριακή 25 Ιουνίου 2017

Η Apple ξεκίνησε μια νέα διαδικασία καθαρισμού του App Store

Αφαιρούνται εκατοντάδες εφαρμογές από το App StoreΗ Apple ξεκίνησε μια νέα διαδικασία καθαρισμού του App Store καθώς σύμφωνα με έκθεση φαίνεται να έχει αφαιρέσει εκατοντάδες χιλιάδες εφαρμογές που παραβιάζουν τους κανόνες. Βέβαια, πως κατάφεραν να μπουν εξαρχής στο Store κανείς δεν ξέρει.Η TechCrunch γράφει ότι η Apple θέλει ουσιαστικά να κατεβάσει κλώνους και spam εφαρμογές καθώς και εφαρμογές που δεν έπρεπε να βρίσκονταν στο App Store εξ αρχής και δημιουργήθηκαν με βάση κάποιο πρότυπο ή κάποια υπηρεσία δημιουργίας εφαρμογών.
Μια χαρακτηριστική περίπτωση αποτελούν οι RSS εφαρμογές ή κλώνοι της Flappy Bird εφαρμογής τα ....
οποία κατασκευάζονται μέσω υπηρεσιών δημιουργία εφαρμογής που τις περισσότερες φορές είναι ελεύθερες για τους χρήστες. Με μικρές τροποποιήσεις στα γραφικά και το gameplay, χιλιάδες κλώνοι της Flappy Bird εφαρμογής μπήκαν στο App Store τον περασμένο χρόνο και η Apple επιθυμεί να τις κατεβάσει το συντομότερο δυνατόν.
«Ελάτε με τις δικές σας ιδέες. Ξέρουμε ότι διαθέτετε οπότε κάντε τις πραγματικότητα. Μην αντιγράφετε απλώς μια πρόσφατη δημοφιλής εφαρμογή στο App Store και με μερικές μικροαλλαγές την παρουσιάζετε ως δική σας. Εκτός του ότι παραβιάζονται έτσι τα πνευματικά δικαιώματα, το App Store καθίσταται πιο δύσκολο στη πλοήγηση κάτι που δεν είναι δίκαιο για τους υπόλοιπους προγραμματιστές.» αναφέρει η Apple στο Store.
Επιπλέον, η εταιρεία προσπαθεί να αφαιρέσει spam εφαρμογές και εκείνες που δεν.....


Διαβάστε περισσότερα στο: www.secnews.gr