Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Κυριακή 28 Μαΐου 2017

Ανέλαβε υπηρεσία ο πρώτος Robocop στον πλανήτη

Ανέλαβε υπηρεσία ο πρώτος Robocop στον πλανήτη. Γνωρίζαμε την ύπαρξή του από το 2015, αλλά την Κυριακή, ως αναπόσπαστο πλέον μέλος της Αστυνομίας του Ντουμπάι, καλωσόριζε τους επισκέπετες στην είσοδο της 4th Gulf Information Security Expo Conference (GISEC).
 Σύμφωνα με τις δηλώσεις, στην «Gulf News», του ταξίαρχου Αμπντάλα Μπιν Σούλταν, «προτιθέμεθα να έχουμε περισσότερα ρομπότ στο μέλλον για εργασίες αστυνόμευσης. Έως το.... 2030, θα θέλαμε πολύ το 25% περίπου της συνολικής δύναμης να είναι ρομπότ.»
Ο Ρόμποκοπ που ανέλαβε υπηρεσία έχει ύψος 1,7 μέτρα, βάρος 100 κιλά, το βλέμμα του είναι ψυχρό, κενό, αλλά αυτό είναι το default setting. Θεωρητικά, διαθέτει μια γκάμα εκφράσεων. Μέσω λογισμικού βιομετρικής αναγνώρισης, έχει τη δυνατότητα να συνδράμει αξιωματικούς της αστυνομίας στην ταυτοποιήση παραβατών. Είναι σε θέση να δεχθεί πληρωμές (προστίμων, υποθέτουμε, αλλά μήπως και δωροδοκιών;). Μιλά έξι γλώσσες, μεταξύ των οποίων Αραβικά και Αγγλικά.
 «Με στόχο να βοηθήσει τους πολίτες στα mall ή στον δρόμο, ο.....
 
Διαβάστε περισσότερα στο: www.nooz.gr