Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Κυριακή 2 Απριλίου 2017

Η NASA έδωσε εύκολη πρόσβαση σε εικόνες και βίντεο που έχει στην κατοχή της

Κατεβάστε εύκολα αρχεία πολυμέσων από την NASAΗ NASA έδωσε εύκολη πρόσβαση σε εικόνες και βίντεο που έχει στην κατοχή της, μέσα από μία εύχρηστη βάση δεδομένων.

Πλέον δεν χρειάζεται να ψάχνετε και να περάσετε μέσα από δεκάδες ιστοσελίδες της NASA για να βρείτε και να κατεβάσετε μία φωτογραφία από το αρχείο της NASA. Η διαστημική υπηρεσία των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής έχει ταξινομήσει σε μία νέα βάση δεδομένων τις καλύτερες και υψηλής ανάλυσης εικόνες, βίντεο και αρχεία ήχου από τις συνολικά....
60 συλλογές της.
Στην βάση αυτή δεν θα βρείτε όλες τις φωτογραφίες και τα βίντεο που τραβήχτηκαν είτε από διαστημόπλοια είτε από τηλεσκόπια. Θα βρείτε μόνο τα καλύτερα αρχεία πολυμέσων που έχουν κυκλοφορήσει ποτέ δημόσια, συμπεριλαμβανομένων των ιστορικών αποστολών, όπως του Apollo 11 που προσγειώθηκε στο φεγγάρι.
Φυσικά ακόμα και με την περιορισμένη σε μόνο ποιοτικά αρχεία βάση δεδομένων, η βιβλιοθήκη εξακολουθεί να διαθέτει πάνω από 140.000 αναζητήσιμα αρχεία, τα οποία μπορείτε να ταξινομήσετε κατά ημερομηνία ενημέρωσης ή δημοτικότητα.
Ορισμένες εικόνες έρχονται μαζί με τα δεδομένα ......

Διαβάστε περισσότερα στο: www.secnews.gr