Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Κυριακή 5 Μαρτίου 2017

Skype for Linux: Η πρώτη Beta

Skype for Linux: Η πρώτη Beta είναι εδώΗ Microsoft μόλις κυκλοφόρησε μια νέα έκδοση του Skype for Linux. Αυτή τη φορά η νέα ενημερωμένη έκδοση δεν έρχεται σαν μια υπό-έκδοση της Alpha αλλά φαίνεται να είναι η πρώτη Beta της δημοφιλούς εφαρμογής για την πλατφόρμα του Linux.

H συγκεκριμένη κυκλοφορία ήταν αναμενόμενη καθώς η Skype αναπτύσσει την Alpha έκδοση από το 2016, με στόχο την απόσυρση της αρχαίας έκδοσης 4.3.
Αυτή η ενημερωμένη έκδοση περιλαμβάνει χαρακτηριστικά που κάνουν πολύ πιο εύκολη της χρήσης του Skype στο Linux. Εκτός από τις βελτιώσεις στην απόδοση και τις....
διορθώσεις σφαλμάτων υπάρχουν τα παρακάτω νέα χαρακτηριστικά:
Ενημερώσεις Κλήσεων: Οι κλήσεις προς κινητά και σταθερά με την υπηρεσία Skype (η υπηρεσία χρεώνεται), κλήσεις (1-1) βίντεο από Linux προς τους χρήστες του Skype με τις τελευταίες εκδόσεις του Skype για Android, iOS, Windows και Mac.
Καλύτερη συνεργασία: Οι χρήστες του Linux μπορούν πλέον να δουν τις οθόνες των συνομιλητών τους που χρησιμοποιούν desktop client Skype (Windows 7.33 και πάνω, Mac 7.46 και άνω).
H Beta έκδοση περιέχει αρκετές βελτιώσεις χρηστικότητας:.....

Διαβάστε περισσότερα στο: www.secnews.gr