Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Κυριακή 12 Μαρτίου 2017

Το νέο iPhone δεν θα ονομάζεται iPhone 8

Το νέο iPhone δεν θα ονομάζεται iPhone 8 αλλα...Όπως έχουμε αναφέρει αρκετές φορές στο παρελθόν, η Apple ετοιμάζει το επετειακό της iPhone που σηματοδοτεί τα δέκατα γενέθλια της σειράς. Τώρα, νέες αναφορές έρχονται να αποκαλύψουν περισσότερα στοιχεία για τον σχεδιασμό του.  
Καταρχάς, η νέα αναφορά επισημαίνει ότι  το επετειακό τηλέφωνο της Apple θα ονομάζεται iPhοne Edition και όχι IPhοne 8 όπως πιστεύαμε μέχρι τώρα. Πρόκειται για το πρώτο iPhοne με OLED οθόνη ενώ τα υπόλοιπα δύο θα διατηρήσουν τις LCD IPS.
Η νέα δημοσίευση βασίζεται στο γεγονός ότι το .....
νέο iPhοne Edition θα καταργήσει το home button, τακτική που ακολουθεί και η Samsung στην τελευταία ναυαρχίδα της, το Galaxy S8. Στην πραγματικότητα, το νέο smartphone της Apple φαίνεται να μοιάζει αρκετά με το Galaxy S8 το οποίο διαθέτει μικροσκοπικές προσόψεις και μεγαλύτερη οθόνη.
Το iPhοne Edition διαθέτει καθαρότερο σχεδιασμό με μικρές πάνω και κάτω προσόψεις, εγκατάσταση διπλής κάμερας και λευκό πίσω πάνελ. Ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων βρίσκεται στο κάτω μέρος της οθόνης, αντικαθιστώντας το Touch ID.
Ας μιλήσουμε τώρα για την οθόνη του τηλεφώνου. Πιθανότατα να είναι 5,15 μέχρι 5,8 ιντσών ενώ το μέγεθος του smartphone θα είναι 5,8 ιντσών. Η οθόνη θα πιάνει σχεδόν όλη την μπροστινή όψη του τηλεφώνου και θα διαθέτει ασύρματη φόρτιση.
Να σημειώσουμε ότι η Apple έχει ήδη ξεκινήσει τις δοκιμές για τις διάφορες εναλλακτικές κάλυψης του τηλεφώνου όπως γυαλί, αλουμίνιο και λευκό κεραμικό σασί. Υποστηρίζεται ότι η εισαγωγή......

Διαβάστε περισσότερα στο: www.secnews.gr