Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Κυριακή 26 Μαρτίου 2017

Οι αγρότες έχουν ένα ακόμα εργαλείο που θα τους βοηθάει με τις καλλιέργειες


Drones θα χρησιμοποιούνται για τις αγροτικές καλλιέργειεςΜε τη χρήση ενός smartphone, οι αγρότες θα είναι σε θέση να πετάξουν drones και να πετύχουν τα πάντα, από το πότισμα μέχρι την επιθεώρηση της υγείας των φυτών. Και με ένα πιο έξυπνο λογισμικό, οι drones μπορούν να γίνουν πιο αυτόνομοι, καθιστώντας τη διαδικασία πιο αποτελεσματική και με πολύ χαμηλότερο κόστος.
Ενώ οι κατασκευαστές έχουν προσφέρει τους «γεωργικούς» drones στην αγορά εδώ και δύο δεκαετίες, η ανταπόκριση είναι.....
μικρή σε παγκόσμιο επίπεδο.
Εκτιμάται ότι μόνο το 2 τοις εκατό των αγροτών στην Κίνα χρησιμοποιεί μη επανδρωμένα αεροσκάφη για τις καλλιέργειές του, εν μέρει λόγω της χαμηλότερης ευαισθητοποίησης αλλά και γιατί η τεχνολογία δεν ήταν και τόσο φιλική προς το χρήστη μέχρι τώρα.
Drones θα χρησιμοποιούνται για τις αγροτικές καλλιέργειες
Τώρα όμως, με τα αυτόνομα UAVs και τις  εφαρμογές smartphone, όλα έχουν απλοποιηθεί. Για να χρησιμοποιήσουν ένα μη επανδρωμένο αεροσκάφος, οι αγρότες απλά πρέπει να σχεδιάσουν το σχήμα των καλλιεργειών τους στο τηλέφωνό τους και ο drone θα κάνει τα υπόλοιπα – συμπεριλαμβανομένης της επιστροφής στο σταθμό βάσης.
Για τους αγρότες που ήδη γνωρίζουν πώς να πετάξουν ένα τηλεκατευθυνόμενο αεροσκάφος, μπορούν να πάνε ένα βήμα παραπάνω και να αναλύσουν τα δεδομένα που συλλέγονται σχετικά με τις φυτείες τους.
Η Poladrone είναι μια Μαλαισιανή startup που φτιάχνει λογισμικό για την ανάλυση των φυτειών φοινικέλαιου. Κοιτάζοντας τις εικόνες που λαμβάνονται από ψηλά, μπορεί να υπολογίζει τον αριθμό των φοινίκων, να καθορίζει την υγεία των καλλιεργειών και να προειδοποιήσει τους αγρότες, εάν εντοπίσει μπλοκαρισμένα μονοπάτια.
Ο ιδρυτής Jinxi Cheong, εξήγησε ότι το λογισμικό αναγνώρισης εικόνας μπορεί να.....

Διαβάστε περισσότερα στο: www.secnews.gr
War Thunder