Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017

Ξαναπαίξτε τα games της παιδικής σας ηλικίας, με το RetroArch


To RetroArch είναι η πιο γρήγορη και ελαφριά λύση για να παίξετε όλα αυτά τα αγαπημένα, παλιά παιχνίδια στον υπολογιστή σας. Διαθέτει ομαλό interface που βασίζεται στη λογική όλα-σε-ένα. Μπορείτε δηλαδή να έχετε πρόσβαση σε όλους τους emulators [και τα αντίστοιχα παιχνίδια] από μία μόνο εφαρμογή.
Εδώ πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ότι το RetroArch δεν είναι για όλους, μιας και δεν προσφέρει την απλότητα στις....
ρυθμίσεις που θα ζητήσει ο μέσος χρήστης. Αφορά περισσότερο τους tweakers, οπότε αν δεν γνωρίζετε τον όρο ή δεν είστε διατεθειμένοι να ξοδέψετε αρκετές ώρες, ίσως θα ήταν καλύτερα να σταματήσετε να διαβάζετε εδώ!
Εγκατάσταση και ρυθμίσεις χειριστηρίου
Κατεβάστε την εφαρμογή από το buildbot.libretro.com/stable. Σας προτείνουμε να επικεντρωθείτε στην τελευταία σταθερή έκδοση. Αυτή που εγκαταστήσαμε για τον συγκεκριμένο οδηγό είναι η 1.3.6. Αφού κατέβει το αρχείο, αποσυμπιέστε το στον φάκελο της επιλογής σας και τρέξτε την εφαρμογή.
Παρόλο που μπορείτε να περιηγηθείτε στις ρυθμίσεις της εφαρμογής με το πληκτρολόγιο, το interface είναι ξεκάθαρα φτιαγμένο για να λειτουργεί με gamepad. Το Retroarch υποστηρίζει έναν αρκετά μεγάλο αριθμό χειριστηρίων, ωστόσο για τη δοκιμή χρησιμοποιήσαμε ένα από Xbox 360, το οποίο δεν χρειάστηκε καμία παραμετροποίηση. Ανιχνεύθηκε αυτόματα από την εφαρμογή αμέσως μόλις συνδέθηκε στη θύρα USB του υπολογιστή.
Αν όμως στη δική σας περίπτωση δεν συμβεί αυτό, τότε ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα. Χρησιμοποιήστε τα βελάκια στο πληκτρολόγιο, εντοπίστε τα Settings και πατήστε το.....


Διαβάστε περισσότερα στο: gr.pcmag.com