Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2017

Google Toontastic 3D:Ανακαλύψτε, εξερευνήστε και διασκεδάστε, με σύμμαχο την τεχνολογία


Σήμερα, η Google παρουσίασε το Toontastic 3D, το νέο project της για παιδιά, θέλοντας να δώσει φωνή στην φαντασία τους και να μεταμορφώσει τις συσκευές σε εργαλεία δημιουργίας και εκμάθησης δημιουργικών δεξιοτήτων.
Η εφαρμογή δίνει στην ανεξάντλητη παιδική φαντασία και δημιουργικότητα μία ακόμη διάσταση καθώς αναμένεται σε αυτήν να κάνουν τα πρώτα τους βήματα οι νέοι μικροί μας «ήρωες».....

Με το Toontastic 3D, τα παιδιά μπορούν να ζωγραφίσουν και να δώσουν εικόνα και κίνηση σε φανταστικούς χαρακτήρες. Μπορούν ακόμα να αφηγηθούν τις δικές τους περιπέτειες, να δημιουργήσουν τους δικούς τους ήρωες ή να κάνουν οτιδήποτε άλλο φαντάζονται. Παράλληλα, όλες αυτές οι δυνατότητες μπορούν να αξιοποιηθούν στις σχολικές τους εργασίες.
Το μόνο που πρέπει να κάνουν είναι να «παίζουν» με τους χαρακτήρες στην οθόνη και να δημιουργούν τη δική τους ιστορία. Είναι σαν ένα ψηφιακό θέατρο με μαριονέτες, αλλά με ανεξάντλητους τρισδιάστατους διαδραστικούς κόσμους, δεκάδες χαρακτήρες που αλλάζουν, εργαλεία τρισδιάστατης ζωγραφικής και ένα «εργαστήριο» ιδεών με δείγματα ιστοριών που θα αποτελέσουν το έναυσμα για νέες δημιουργίες.
Όπως το αρχικό Toontastic (που κυκλοφόρησε το 2011 και είχε ενθουσιώδη υποδοχή από εκπαιδευτικούς, παιδιά και γονείς σε όλο τον κόσμο), το Toontastic 3D επιτρέπει στα παιδιά να δημιουργήσουν ό,τι θέλουν, μεταξύ των οποίων βιβλία ή σχολικές εργασίες για την επιστήμη, μικρές ιστορίες και καρτούν.
Το Toontastic 3D είναι διαθέσιμο και.....

Διαβάστε περισσότερα στο: gr.pcmag.com
 

WebHosting_2014