Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2017

Νέα τεχνολογία συμπίεσης εικόνων

Google RAISR RAISRΗ Google μόλις κυκλοφόρησε μια νέα τεχνολογία συμπίεσης εικόνας που ονομάζεται RAISR από το Rapid and Accurate Super Image Resolution. Η νέα τεχνολογία έχει σχεδιαστεί για να μπορείτε να αποθηκεύετε τα πολύτιμα δεδομένα σας χωρίς να θυσιάζετε την ποιότητα των φωτογραφιών σας.
Η εταιρεία ισχυρίζεται ότι με το RAISR θα χρησιμοποιείται μέχρι και 75% λιγότερο εύρος ζώνης, αφού θα επεξεργάζεται και θα αναλύει εκδόσεις εικόνων χαμηλής και...
υψηλής ποιότητας. Μόλις αναλυθεί μια εικόνα, ο αλγόριθμος μαθαίνει τι κάνει την καλύτερη έκδοση ανώτερη και προσομοιώνει τις διαφορές στην εικόνα με την χαμηλότερη ανάλυση.
Στην ουσία, αυτό γίνεται με τη χρήση μηχανικής μάθησης και την δημιουργία ενός φίλτρου τύπου Instagram που μπορεί να ξεγελάσει το μάτι σας για να πιστέψει ότι εικόνες χαμηλότερης ποιότητας είναι στο ίδιο επίπεδο με τις παραλλαγές υψηλής ανάλυσης.Δυστυχώς, αρχικά η τεχνολογία θα λειτουργεί μόνο στο Google+ όπου η Google αναφέρει ότι θα υποστηρίζει upscaling σε πάνω από ένα δισεκατομμύριο εικόνες τη εβδομάδα.
Εάν δεν θέλετε να χρησιμοποιείτε το Google+, θα πρέπει να περιμένετε λίγο.....

Διαβάστε περισσότερα στο: www.secnews.gr