Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2016

Everlast Notebook, το χρησιμότερο σημειωματάριο

σημειωματάριο σημειωματάριοΑν προτιμάτε να γράφετε σε χαρτί, αλλά δεν θέλετε να καταστρέφονται και τα δέντρα, μπορεί να σας ενδιαφέρει ένα νέο επαναχρησιμοποιήσιμο φορητό σημειωματάριο που έχει δημιουργηθεί από την Rocketbook με έδρα τη Βοστώνη της Μασαχουσέτης.
Σε αντίθεση με άλλα επαναχρησιμοποιούμενα μπλοκάκια που παρέχουν ένα στυλ σελίδας πίνακα, το Everlast Notebook έχει δημιουργηθεί για να παρέχει μία....
κλασική εμπειρία στυλό και χαρτιού που έχει κατασκευαστεί για την ψηφιακή εποχή.
Το σημειωματάριο δίνει την αίσθηση παραδοσιακού χαρτιού, αλλά είναι αστείρευτα επαναχρησιμοποιήσιμο και συνδέεται με όλες τις αγαπημένες σας υπηρεσίες cloud.
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε στυλό της σειράς Pilot Frixion. Τα στυλό Frixion gel έρχονται σε διαφορετικά είδη και χρώματα και είναι διαθέσιμα για αγορά on-line και σε καταστήματα. Σε συνεργασία με τους εμπειρογνώμονες της βιομηχανίας χαρτιού η εταιρεία κατασκεύασε το βέλτιστο μείγμα συνθετικού πολυεστέρα για να δημιουργήσει σελίδες που μπορούν να καθαριστούν από το Frixion μελάνι, αλλά και να δίνουν την αίσθηση απόλυτα φυσικού χαρτιού. Γράφοντας σε μια σελίδα Everlast νιώθετε ακριβώς όπως το να γράφετε σε κανονικό χαρτί με λείο φινίρισμα.
Όταν γράφετε χρησιμοποιώντας οποιοδήποτε στυλό από τη γραμμή Pilot Frixion, η γραφή σας μένει στις σελίδες του Everlast όπως στο κανονικό χαρτί. Αλλά προσθέστε μια σταγόνα νερό … και οι σελίδες καθαρίζουν μαγικά.
Το σημειωματάριο Everlast είναι συμβατό με την εφαρμογή Rocketbook. Αυτό σημαίνει ότι πριν σβήσετε τις σημειώσεις σας μπορείτε να τις ανεβάσετε online σε προορισμούς όπως το Google Drive, το Dropbox και το Evernote – τέλεια οργανωμένες.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το νέο....

Διαβάστε περισσότερα στο: www.secnews.gr