Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016

Ας ρίξουμε μια ματιά στα trends που αλλάζουν το παιχνίδι της τεχνολογίας το 2017



feature-sr-top10trends-τεχνολογίας τεχνολογίαςΑς ρίξουμε μια ματιά στα trends που αλλάζουν το παιχνίδι της τεχνολογίας το 2017:
  1. AI and Advanced Machine Learning
Η Τεχνητή Νοημοσύνη και η μηχανική μάθηση συνθέτονται από πολλά είδη τεχνολογίας. Οι τεχνολογίες αυτές, οι ....
οποίες είναι διαφορετικές από τους παραδοσιακούς αλγόριθμους και τα προγράμματα, κάνουν τις μηχανές ευφυής. Προβλέπεται λοιπόν ότι η εφαρμοζόμενη AI προηγμένη μηχανή μάθησης θα εμπνεύσει εφαρμογές όπως σε ρομπότ, αυτόνομα οχήματα, ηλεκτρονικά είδη ευρείας κατανάλωσης, εικονικούς προσωπικούς βοηθούς και έξυπνη συμβούλους.
  1. Intelligent Apps
Οι ευφυείς εφαρμογές όπως οι προσωπικοί βοηθοί, κάνουν τη ζωή μας πιο εύκολη. Μελλοντικά οι βοηθοί θα είναι πιο εξειδικευμένα και εξοπλισμένοι με δυνατότητες να μετατρέπουν τους χώρους εργασίας και τα σπίτια μας. Κατά τη διάρκεια των επόμενων 10 ετών, κάθε εφαρμογή και η υπηρεσία θα κάνει χρήση κάποιου είδους AI. Θα είναι μια μακροπρόθεσμη τάση που θα εξελίσσεται με το χρόνο και θα επεκτείνεται σε εφαρμογές και υπηρεσίες.
  1. Intelligent Things
Ευφυή πράγματα, είναι οι μηχανές που χρησιμοποιούν μάθηση εφαρμοσμένης μηχανικής για να αλληλεπιδρούν με το περιβάλλον και τους ανθρώπους πιο φυσικά. Είναι πολύ πιθανό τα ευφυή πράγματα όπως τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη, τα αυτόνομα οχήματα, και οι έξυπνες συσκευές θα συνεργάζονται σε ένα έξυπνο και συνεργατικό περιβάλλον.
  1. VR και AR
Στη σημερινή εποχή οι VR και AR τεχνολογίες βρίσκονται σε εμβρυακή φάση. Ωστόσο αναμένεται ότι το τοπίο θα εξελιχθεί με ταχείς ρυθμούς, μέχρι το 2021 και θα σχηματιστούν συνεργασίες με τις εφαρμογές, τα κινητά, τα wearables και συσκευές IoT.
  1. Digital Twin
Το ψηφιακό δίδυμο αναφέρεται σε ένα δυναμικό μοντέλο λογισμικού που χρησιμοποιεί δεδομένα από αισθητήρες για την κατανόηση μιας κατάστασης. Ανταποκρίνεται στις αλλαγές αναλόγως και βελτιώνει τις εργασίες του. Περιλαμβάνει ένα συνδυασμό μεταδεδομένων, κατάστασης, δεδομένων εκδήλωσης και analytics. Μέσα σε 3-5 χρόνια, εκατοντάδες εκατομμύρια των πραγμάτων θα εκπροσωπούνται από ψηφιακά δίδυμα. Θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για σχεδιασμό και εξοπλισμό, για τη λειτουργία των εργοστασίων και την αύξηση της αποτελεσματικότητας. Θα αντικαταστήσουν το συνδυασμό των δεξιοτήτων του ανθρώπινου δυναμικού και τις παραδοσιακές συσκευές παρακολούθησης.
  1. Blockchain and Distributed Ledgers
Τα τελευταία χρόνια, οι έννοιες των blockchain και distributed-ledger γίνονται δημοφιλείς, καθώς η βιομηχανία πιστεύει ότι κατέχουν τη δύναμη να μεταμορφώσουν τα μοντέλα λειτουργίας. Εκτός από τον χρηματοπιστωτικό κλάδο, έχουν μελλοντικές εφαρμογές σε επαληθεύσεις ταυτότητας, το μητρώο, την εφοδιαστική αλυσίδα, τη διανομή μουσικής κ.λπ.
  1. Conversational System
Στο μέλλον, στην αρένα της συνομιλίας διεπαφής, η εστίαση θα μετατοπιστεί από τα chatbots και τις συσκευές με μικρόφωνο στις ψηφιακές συσκευές που θα καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα τελικών σημείων. Αργότερα, θα παρατηρήσουμε μια μεγαλύτερη αλληλεπίδραση συνεργασίας μεταξύ των συσκευών, που θα δημιουργούν μία νέα ψηφιακή εμπειρία.
  1. Mesh App and Service Architecture
Στη MASA, τα κινητά, η επιφάνεια εργασίας και οι IoT εφαρμογές, συνδέονται με ένα.....


Διαβάστε περισσότερα στο: www.secnews.gr