Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016

Έρχεται το πρώτο ιπτάμενο πικάπ

MAG-LEV Audio mag-levΟι πωλήσεις του βινύλιου έχουν αρχίσει να αποκτούν ξανά υψηλά νούμερα στην μουσική αγορά με αποτέλεσμα την εμφάνιση νέων μοντέλων πικάπ. Η εταιρεία MAG-LEV Audio έχει σκοπό να συνδυάσει την κομψότητα των πικαπ με την τεχνολογία των μαγνητών προσφέροντας για πρώτη φορά ένα μηχάνημα όπου το πλατώ θα αιωρείται στο αέρα.

Η MAG-LEV Audio έχει στα σχέδια της να κατασκευάσει ένα πικάπ όπου το πλατώ με την βοήθεια μαγνητών....
κυριολεκτικά θα αιωρείται ενώ ταυτόχρονα θα περιστρέφεται με 33,3 ή 45 στροφές το λεπτό, με αποτέλεσμα να μηδενίσει πλήρως ο οποιοδήποτε κραδασμός από τον μηχανισμό περιστροφής προς την ακίδα της κεφαλής.
Όταν το πικαπ δεν θα είναι σε χρήση τότε θα υψώνονται τέσσερα πόδια και θα στηρίζουν το πλατώ. Το MAG-LEV Audio εμπεριέχει επίσης πολύ σωστά και ένα σύστημα αδιάλειπτης παροχής ενέργειας το οποίο είναι ικανό να απομακρύνει την βελόνα και να σηκώσει τα πόδια σε περίπτωση διακοπής ρεύματος. Όσο αναφορά την κεφαλή χρησιμοποιεί μία Ortofon OM 5E και ένα Pro-Ject 8.6 βραχίονα.
Η πρώτο εναέριο πικάπ παρόλο που είναι καταπληκτικό σαν ιδέα, είναι επίσης και το πρώτο προϊόν της άσημης εταιρείας MAG-LEV Audio, η οποία προσπαθεί να βρει....

Διαβάστε περισσότερα στο: www.secnews.gr