Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016

Το 5G μπορεί να βρίσκεται στο κινητό σου πολύ νωρίτερα από ότι νομίζεις


5GB 5gΗ Qualcomm την Δευτέρα έκανε τα αποκαλυπτήρια του πρώτου ασύρματου 5G ασύρματου chip παγκοσμίως, του Snapdragon X50 modem. Αρχικά στοχεύει και στα τηλέφωνα και στα οικιακά ασύρματα δίκτυα και θα πρέπει να βρίσκεται στις αγορές μέχρι το πρώτο εξάμηνο του 2018.
« Το 5GB βρίσκεται στην γωνία» είπε ο Sherif Hanna, μάνατζερ της Qualcomm των τεχνικών Marketing, στην συνέντευξη τύπου.
Το X50 αντιπροσωπεύει το επόμενο βήμα προς το...
5GB, το οποίο αναμένεται να είναι 100 φορές πιο γρήγορο από την τρέχουσα ασύρματη τεχνολογία μας και 10 φορές ταχύτερο από ότι προσφέρει η Google Fiber μέσω μιας φυσικής σύνδεσης από το σπίτι. Τυπικά όταν η νέα ασύρματη τεχνολογία θα είναι διαθέσιμη, θα λειτουργεί πρώτα σε αυτόνομες συσκευές όπως τα  ασύρματα hotspots. Αλλά η Qualcomm ήδη δουλεύει μανιωδώς για  να λειτουργήσει στα κινητά τηλέφωνα.
Το Chip χρησιμοποιεί πολύ υψηλό φάσμα συχνοτήτων γνωστές και ως «milimeter waves». Μπορεί να μεταφέρει τεράστιες ποσότητες δεδομένων και σημάτων μεταφοράς με ελάχιστη καθυστέρηση. Αλλά τα σήματα μπορούν να ταξιδέψουν μόνο σε μικρές αποστάσεις καθώς είναι δύσκολη η διείσδυση από τους τοίχους και πηγαίνουν από τις γωνίες γεγονός που καθιστά τον σχεδιασμό του 5G δύσκολο.
Η Qualcomm, το προσωπικό και το δίκτυο συνεργατών της ελπίζει ότι το.....

Διαβάστε περισσότερα στο: www.secnews.gr
War Thunder