Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2016

Νέες DDoS επιθέσεις παραλύουν το Blizzard δίκτυο

Νέες DDoS επιθέσεις παραλύουν το Blizzard δίκτυο 2 συνεχόμενες ημέρες BlizzardΗ Blizzard Entertainment, η εταιρεία πίσω από πολλά από τα σημερινά πιο δημοφιλή παιχνίδια, έχει πληγεί από δύο DDoS επιθέσεις, μία χθες και άλλη μία προχθές, αφού προηγουμένως είχε βρεθεί στο στόχαστρο και την Κυριακή το βράδυ.
Ακριβώς όπως και στην πρώτη DDoS επίθεση, οι PoodleCorp ανέλαβαν την ευθύνη για τις επιθέσεις μέσα από μια σειρά από tweets που δημοσιεύτηκαν στο λογαριασμό τους.
Οι DDoS επιθέσεις παρέλυσαν τους διακομιστές ελέγχου ταυτότητας της Blizzard, αλλά σε αντίθεση με τις επιθέσεις της....
Κυριακής, αυτές δεν στόχευαν άμεσα τους διακομιστές της εταιρείας, αλλά τον ISP πάροχο της Βlizzard.
Αν πιστέψατε έστω και για ένα δευτερόλεπτο ότι οι χρήστες αντιλήφθηκαν το “πρόβλημα” της Blizzard, κάνετε λάθος! Ακριβώς όπως και πολλές φορές στο παρελθόν, οι χρήστες συνέρρεαν στο Twitter και άφηναν τα κλασσικά σχόλια “Blizzard upgrade your servers!“.
Η πρώτη DDoS επίθεση χτύπησε την Blizzard την Τρίτη γύρω στο μεσημέρι, ώρα ΗΠΑ, ενώ η δεύτερη έπληξε την εταιρεία μόλις χθες, λίγες ώρες πριν το μεσημέρι. Και οι δύο επιθέσεις διήρκεσαν τρεις ώρες.
Συνολικά, αυτή ήταν η πέμπτη μεγαλύτερη DDoS επίθεση που ξεκίνησε από τους PoodleCorp εναντίον της Blizzard, με δύο ακόμη επιθέσεις να έχουν λάβει χώρα τον Αύγουστο.
Ακριβώς όπως και στις προηγούμενες επιθέσεις, οι hackers φαίνεται να έχουν....

Διαβάστε περισσότερα στο: www.secnews.gr