Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Δευτέρα 8 Αυγούστου 2016

Ενεργοποιήσετε την Work Offline λειτουργία στον Firefox

Χρησιμοποιήστε μια ιστοσελίδα χωρίς Internet στον Firefox! FirefoxΣε αυτό το άρθρο θα σας εξηγήσουμε πώς μπορείτε να ενεργοποιήσετε την Work Offline λειτουργία στον Firefox. Αυτό επιτρέπει στον Firefοx για να εμφανίζει την αποθηκευμένη cache μιας ιστοσελίδας, όταν το Ίντερνετ έχει πέσει. Μπορείτε να ενεργοποιήσετε αυτή την ενσωματωμένη επιλογή εύκολα πηγαίνοντας στις ρυθμίσεις του web browser σας.
Όταν επισκεπτόμαστε μια ιστοσελίδα σε έναν web browser, ένα αντίγραφο (cache) της ιστοσελίδας  αποθηκεύεται στον υπολογιστή μας. Όταν επανεπισκεπτόμαστε την ιστοσελίδα ο....
web browser μας ελέγχει για τυχόν αλλαγές στα νέα δεδομένα και το αποθηκευμένο αντίγραφο (cache) του υπολογιστή, εάν βρει τυχόν αλλαγές τότε αντικαθιστά την αποθηκευμένη cache με τη νέα.
Τώρα, όταν δεν έχουμε internet και πάμε να φορτώσουμε τη σελίδα, ο web browser ελέγχει για τη νέα έκδοση της ιστοσελίδας, αλλά δεν καταφέρνει να πάρει όλα τα δεδομένα, ως εκ τούτου εμφανίζεται μήνυμα σφάλματος στην οθόνη. Μπορούμε, ωστόσο, να ενεργοποιήσουμε τον web browser μας να εμφανίζει την αποθηκευμένη cache στον υπολογιστή μας. Για να γίνει αυτό, υπάρχει μια ενσωματωμένη λειτουργία που ονομάζεται Offline browsing.
Πάμε να δούμε λοιπόν, πώς μπορούμε να ενεργοποιήσουμε την Work Offline λειτουργία στο Mozilla Firefox:
  1. Ανοίξτε τον Firefox web browser.
  2. Κάντε κλικ στο File στη γραμμή μενού.
  3. Κάντε κλικ στην επιλογή Work Offline.
Work-offline-firefx Firefox

Εναλλακτική μέθοδος για να ενεργοποιήσετε την Work Offline λειτουργία στο Firefox:

  1. Ανοίξτε το Firefox web browser.
  2. Κάντε κλικ στο Settings (τρεις οριζόντιες γραμμές) στην πάνω δεξιά γωνία.
  3. Κάντε κλικ στην επιλογή Developer.
    Work-offline-firefx-developer Firefox
  4. Κάντε κλικ στο Work Offline.
work-offline-firefx-developer-2 Firefox
Για να απενεργοποιήσετε την Work Offline λειτουργία στο Firefox, θα πρέπει να ακολουθήσετε την ίδια διαδικασία με το Work Offline κουμπί ξανά.

Πώς να χρησιμοποιήσετε την offline περιήγηση στο Firefox;.....

Διαβάστε περισσότερα στο: www.secnews.gr